Color Glo
  • ColorGlo på Sveriges Tapetseraremästare

Vi presenterar oss för Sveriges Tapetserarmästare

Vi tackar alla tapetserare, bilsadelmakare och andra företag som besökte ColorGlos monter under Sveriges Tapetserarmästares mässa. Många av oss ColorGlo specialister har mycket nära samarbete med en eller flera bilsadelmakare och möbeltapetserare. ColorGlo färgar och reparerar inte bara läder utan även plast och tyg. Men när lädret eller vinylen är så pass dåligt eller förstört så en reparation inte kan uppnå ColorGlos höga krav rekommenderar vi att sy upp nytt.

Det var en ära att få erbjudandet att ställa ut tillsammans med branschens yrkesskicklighet, traditioner och trend. Flera möbeltapetserare arbetar endast med möbler, så när de får förfrågningar om att fixa skadad bilklädsel eller plastdetaljer vet de nu vart de kan vända sig.

Årets tema för mässan var entreprenörskap. Att kunna se samarbete och växa tillsammans på en oändlig marknad med möbler, bilar och båtar som ständigt är i behov av underhåll.

http://www.tapetserarmastare.se/ är branschorganisationen för auktoriserade möbeltapetserare, gardinmakare, bil- och sadelmakare.

<< Gå tillbaka till nyhetsbloggen