Alla colorglo specialisters träff

Här möts alla Sveriges, Norges och Danmarks ColorGlo Franchisetagare. Möten höjer know-how kunskapen och vi-känslan. Nya produkter och nya material som i framtiden ska lagas presenteras. Var hittar vi våra kunder? Hur går det med våra samarbeten inom bil- båt-, möbel- och försäkringsbranschen?

20/02/2018

Årets senaste Franchise event för ColorGlo specialister. Vi har växt mycket senaste åren, Bara 2017 startades 5 nya distrikt. Marknaden för reparation och underhåll av möbler och inredningar får allt mer uppmärksamhet. Folk börjar bli medvetna om att skador på läder och vinyl faktiskt går att återställa. När vi också ger ett års garanti på reparationerna brukar det inte råda mer tvivel.

Årets event informerades det senaste inom konstgjort läder. Faux och Bycast är namnen på de vanligaste imitationerna. Då våra egna ColorGlo kemister i USA har samarbete med företag som framställer både äkta läder och fejkskinn var vi redan beredda på att reparera de nyaste sorterna. Vissa bilmärken har väldigt mycket konstgjort läder medan andra har mer som vinyl. Fina exklusiva läderinredningar är allt ovanligare. Vilket fall som helst kan vi nästan reparera alla skador.

Diskussioner om den nya lägre moms-satsen på 12% kom också upp. ColorGlo har fått upplysningar om att det tyvärr inte gäller bilinredningar och möbler. Det är främst produkter som består av övervägande del läder, typ skinnväska, läderskärp och läderskor.

Vi hoppas det ändras i framtiden så miljövänliga reparationer prioriteras framför slit-och-släng mentaliteten.

Det är med stor spänning vi ser fram emot ett nytt 2018

 

Väl mött – Era egna ColorGlo Specialister

Colorglo
Colorglo