ColorGlo LINKÖPING

Besöksadress

Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping

Måndag-Fredag: 08:00-16:00

(om ni inte har bokat tid, vänligen ring innan ni kommer, då vi inte alltid är bemannade).

Välkommen att kontakta oss!

Tel - 0738778769 Email - linkoping@colorglo.se

VI LAGAR INREDNINGAR

Professionella tjänster för rengöring, reparation, restaurering, färgning och underhåll av läder, vinyl, skinn, plast och tyg.
Vanligaste skadorna som repareras är slitage, brännmärken, skrapmärken, missfärgningar och fläckar. Vi reparerar läder, vinyl, plast, alcantara, skinn och tyg. Därför kan allt som består av dessa inredningsmaterial lagas, repareras och vårdas hos oss.

VÅRA KUNDER

Vi arbetar främst med inredningar i bilar, båtar, husbilar, möbler men även flygplan, bussar och tåg. Våra kunder är bilförsäljare, skadeverkstäder, försäkringsbolag, bilvårdare och privatkunder. Väla köpcentrum är en stor kund hos vilken vi underhåller alla möbler och stolar på köpcentret. Hög kvalitet är ett av våra främsta kännetecken.
Kunder som söker efter ColorGlos reparationstjänster gör ofta det via google eller andra sökmotorer. Vanligaste sökorden är läder-, läderfärg-, skinnsoffa-, skinnsäte-, bilsäte-, förarstol-, bilklädsel-, och fläck- följt av de olika skadorna såsom skrapmärke, hål, brännmärke, smutsigt, slitet, torrsprickor, märken, fläckar, rengöra, färg, underhålla, tvätta o.s.v. Många letar också efter en guide till att laga hål och revor i läder eller ”gör
det själv” eller produkter för reparation och färgning av läder, skinn eller något annat material. Ibland hittas våra tjänster när det söks efter möbeltapetserare, sadelmakare eller bilsadelmakare. Se våra före/efter bilder här.

DU HITTAR OSS I LINKÖPING

ColorGlo tillhandahåller endast tjänsterna för reparationer. Produkterna vi använder är framtagna av våra egna kemister i USA. Alla landets specialister är utbildade att reparera enligt decenniers väl beprövade metoder så det blir en både hållbar och ”osynlig” lagning med full funktionalitet. Colorglo är en växande och vital organisation med verkstäder på många ställen i Sverige. Vi är på god väg att bli rikstäckande.
Linköpings Service Center finns på Låsbomsgatan 11, och har öppettider 8.00-16.00 vardagar. Tidsbokning men även drop-in.

Välkommen att kontakta oss!