ODÖRSANERING / LUKTSANERING

MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER

Vi har produkter och metoder för att garanterat avlägsna all oönskad doft eller odör. Oavsett om det är i bilen, hemmet, båten, husbilen eller sommarstugan. Kontakta oss så får du en offert.

Vi har flera olika metoder och produkter för att eliminera oönskade odörer. Metoderna anpassas utifrån var odören finns och vad det är som orsakat den.

Beskrivning på hur en del av odörsaneringen går till
Det vi använder är en typ av klordioxid-gas, vilket inte är ånga eller dimma och behöver därför inte torkas av efter aktivering. När processen är avklarad så kan Colorglos odörsanering efterlämna en svag doft av klorin, ungefär som i ett badhus. Detta neutraliseras automatiskt efter ett par dagar.

Orsaken till detta är att när klordioxid rör sig runt i fordonets kupé så fäster det sig på bakterier och oxiderar odören på cellnivå. När klordioxiden oxiderar bakterierna så använder den upp sig själv som ett bränsle. Ju fler odörbakterier det finns, desto mer klordioxid används och då återstår mindre lukt av klorin efter aktivering. Som sagt, denna klorindoft försvinner efter några dagar och kvar blir en helt neutral doft i bilen eller båten.

Vanligaste odörsaneringarna är efter cigarettrök, kvarglömda matvaror, spilld mjölk, spya m.m. Odörsaneringen fungerar i bilar, båtar, husbilar, bussar, husvagnar. Vi har även utfört luktsanering i hus och stugor.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Blöt vovve i baksätet? En hund som även spillt en stor latte som surnat – samt är kedjerökare? Luktar inte gott va?

Oavsett vad det är som stinker – vår odörsanering är helt unik marknaden. Ring oss redan idag.
ColorGlo finns på 20 orter i Sverige. Vi har tagit bort odörer och restaurerat inredningar sedan 1975.

STARTA EGET MED OSS!