PERSONLIG PRÄGEL

Styla din inredning… och visa vem du är

Vill du göra inredningen i din bil, båt eller fåtölj mer personlig? Skinn, plast, vinyl, tyg – allt kan stylas till hur du vill ha det. Vänd dig till oss på ColorGlo med dina idéer och önskemål!

Utöver reparationer och restaurering sysslar vi också med styling. Vi kan t.ex. byta ut färgerna helt på din inredning, eller varför inte pigmentera in dina initialer på dina bilsäten? ColorGlo har många innovativa tekniker för att anpassa din personliga pärla och göra dess design helt unik.

Styla din inredning och ge ditt fordon eller möbel ett unikt uttryck som speglar din personlighet. På ColorGlo är vi experter på att förvandla och anpassa inredningar i bilen, båten eller fåtöljen efter dina önskemål. Oavsett om det handlar om skinn, plast, vinyl eller tyg har vi teknikerna och kreativiteten för att göra din personliga pärla unik.

Vårt team omvandlar dina idéer till verklighet genom att färga om din inredning eller kanske addera personliga detaljer som exempelvis dina initialer på bilsätena. Genom att välja våra tjänster får du inte bara en snyggare och mer personlig inredning, utan gör också miljön en tjänst genom att välja att omvandla istället för att köpa nytt. Därför är Colorglo det bästa alternativet.

 

Att välja ColorGlo innebär att du får tillgång till branschens främsta experter när det kommer till färgning och restaurering av skinn.

 

“Det finns ingen i branschen som kan färga och restaurera skinn så som ColorGlo kan.”

Stefan Elg, Realcar Helsingborg

 

Vare sig du vill skapa en elegant och sofistikerad atmosfär eller om du föredrar en lekfull och färgstark inredning, är vi här för att förverkliga dina visioner.

Hör av dig till oss med din idé så skickar vi en offert. Ge din inredning den uppmärksamhet den förtjänar och låt oss skapa något unikt tillsammans!

STARTA EGET MED OSS!