fbpx
ColorGlo – Reparation av Läder, Vinyl, Plast o Tyg

stockholm Järfälla Sollentuna

Vad vi gör

Professionella tjänster för rengöring, reparation, restaurering, färgning och underhåll av läder, vinyl, skinn, plast och tyg.
Vanligaste skadorna som repareras är slitage, brännmärken, skrapmärken, missfärgningar och fläckar. Vi reparerar läder, vinyl, plast, alcantara, skinn och tyg. Allt som består av dessa inredningsmaterial lagas, repareras och vårdas hos oss.

Våra kunder

Vi arbetar främst med inredningar i bilar, båtar, husbilar men även flygplan. Våra kunder är bilförsäljare, skadeverkstäder, försäkringsbolag, bilvårdare och privatkunder. Riddermarkbil är en stor kund hos oss där vi underhåller och reparerar alla bilar som kommer in till dem. Hög kvalitet är ett av våra främsta kännetecken.
Kunder som söker efter ColorGlos reparationstjänster gör ofta det på google. Vanligaste sökorden är läder-, läderfärg-, skinnsoffa-, skinnsäte-, bilsäte-, förarstol-, bilklädsel-, och fläck- följt av de olika skadorna, skrapmärke, hål, brännmärke, smutsigt, slitet, torrsprickor, märken, fläckar, rengöra, färg underhålla, tvätta osv. Många letar också efter en guide till att laga hål och revor i läder eller ”gör
det själv” eller produkter för reparation och färgning av läder, skinn eller något annat material. Ibland hittas våra tjänster när det söks efter möbeltapetserare, sadelmakare eller bilsadelmakare.Se våra före/efter bilder här.

Vilka vi är och var

ColorGlo tillhandahåller endast tjänsterna för reparationer. Alla landets specialister är utbildade att reparera enligt decenniers väl utprovade metoder så det blir en både hållbar och ”osynlig” lagning med full funktionalitet. Colorglo är en växande och vital organisation med verkstäder på många ställen i Sverige. Vi är på god väg att bli rikstäckande. I världen finns vi i alla världsdelar.
ColorGlo Järfälla utgår från vår verkstad på Kassavägen 2. Vi har öppettider 9.00-17.30 vardagar eller enligt ÖK.bil

Bifoga fil på skada:

[ pdf, jpg, png only, max filesize 1MB ]

your image

COLOR GLO STOCKHOLM JÄRFÄLLA – SOLLENTUNA

SERVICE CENTER

Adress
Kassavägen 2, Järfälla

Kontakt
Telefon: 020 10 30 50
Epost: stockholmnorr@colorglo.se 
Facebook: ColorGlo Järfälla & Sollentuna

Öppettider 09:00 – 17:30 måndag – fredag eller enligt ÖK.
Grindarna stängs redan klockan 17:00, men vi finns på plats fram till 17:30, så bara ring oss på vårt huvudnummer 020 – 10 30 50 så öppnar vi.

Välkommen att kontakta någon av våra medarbetare.