Går det att infärga skinn på nytt?

Nästan allt skinn i bilar är färgat med en täckfärgad yta. Det är en skyddsyta som gör att skinnet och dess färg håller bättre. Men när skinn används och utsätts för slitage blir skyddsytan förr eller senare sliten. Färgytan slits och det blir till slut direktkontakt med skinnet. När det gått så långt brukar det gå ganska snabbt tills det uppstår hål.

10/07/2014

ColorGlo har funnits sedan 1976 och utvecklat skinnvårdsprodukter, reparations- och återfärgningsteknik sedan dess. Vi renoverar och restaurerar slitet skinn. Missfärgningar, hål eller vanligt slitage repareras, restaureras och återfärgas tillbaka till original. Skinnfärg och reparationsteknik anpassas till varje reparation.

Även om bilens skinnklädsel sköts ordentligt och smörjs in den rätt anpassade skinnvårdsprodukter uppstår förr eller senare ändå skrapmärken och slitage som behövs åtgärdas. Man behöver inte anlita en bilsadelmakare för slitageskador, missfärgningar eller skrapmärken. Välkommen till ColorGlo om du vill behålla nybilskänslan eller vill ha tillbaka den.