INREDNINGAR I OFFENTLIG MILJÖ

Nu har du möjligheten att alltid ha en inredning i toppskick

Restauranger och hotell samt flyg, tåg och bussar har alla inredningar som utsätts för tufft slitage. Det är i de här miljöerna vi rör oss och det är också här ett företag har chansen att förmedla en del av sin identitet. Vi har flera kunder som har som mål att där inte ska finnas några fläckar, rivmärken eller hål i deras möbler. Vi kan åka ut till kunderna och åtgärda små skador på plats. Om det gäller restaurering av hela uppsättningar av möbler görs detta avskilt antingen i ColorGlos verkstäder eller i utrymmen hos er.

ColorGlo ökar slitytornas livslängd och ger dina kunder en fräsch och trivsam miljö utan fläckar, slitage, hål eller missfärgningar.

Priset för att restaurera delar av inredning motsvarar dessutom endast en bråkdel av vad det kostar att låta en möbeltapetserare sy upp nytt. ColorGlos vattenbaserade produkter har extremt kort torktid och är helt luktfria. Tack vare den miljövänliga tekniken behöver verksamheten inte stängas under någon längre tid. Det går till exempel att servera mat i en nyrestaurerad matsal samma dag som jobbet utförts. Genom att restaurera och reparera skador och förslitningar med våra miljövänliga och hållbara behandlingsmetoder gör du därför både plånboken och miljön en tjänst.

ColorGlo reparerar och restaurerar läder, vinyl, plast, skinn, mattor och tyg.

Hör av dig till oss så berättar vi vad vi kan göra för dig.

STARTA EGET MED OSS!