HUVUDKONTOR

ColorGlo HELSINGBORG

Karbingatan 12
254 67 Helsingborg

Öppettider
Måndag - Fredag 08.00 – 16.00
Ni är välkomna att kontakta oss.

Tel - 042- 81 707 Email - info@colorglo.se

VI LAGAR INREDNINGAR

Professionella tjänster för rengöring, reparation, restaurering, färgning och underhåll av läder, vinyl, skinn, plast och tyg.
Vanligaste skadorna som repareras är slitage, brännmärken, skrapmärken, missfärgningar och fläckar. Vi reparerar läder, vinyl, plast, alcantara, skinn och tyg. Därför kan allt som består av dessa inredningsmaterial lagas, repareras och vårdas hos oss.

VÅRA KUNDER

Vi arbetar främst med inredningar i bilar, båtar, husbilar, möbler men även flygplan, bussar och tåg. Våra kunder är bilförsäljare, skadeverkstäder, försäkringsbolag, bilvårdare och privatkunder. Väla köpcentrum är en stor kund hos vilken vi underhåller alla möbler och stolar på köpcentret. Hög kvalitet är ett av våra främsta kännetecken.
Kunder som söker efter ColorGlos reparationstjänster gör ofta det via google eller andra sökmotorer. Vanligaste sökorden är läder-, läderfärg-, skinnsoffa-, skinnsäte-, bilsäte-, förarstol-, bilklädsel-, och fläck- följt av de olika skadorna såsom skrapmärke, hål, brännmärke, smutsigt, slitet, torrsprickor, märken, fläckar, rengöra, färg, underhålla, tvätta o.s.v. Många letar också efter en guide till att laga hål och revor i läder eller ”gör
det själv” eller produkter för reparation och färgning av läder, skinn eller något annat material. Ibland hittas våra tjänster när det söks efter möbeltapetserare, sadelmakare eller bilsadelmakare. Se våra före/efter bilder här.

DU HITTAR OSS I HELSINGBORG

ColorGlo tillhandahåller endast tjänsterna för reparationer. Alla landets specialister är utbildade att reparera enligt decenniers väl utprovade metoder så det blir både hållbara och ”osynliga” lagningar med full funktionalitet. Colorglo är en växande och vital organisation med ColorGlo Center på många ställen i Sverige. Vi är på god väg att bli rikstäckande.
Helsingborgs ColorGlo Center finns i Berga industriområde på Karbingatan 12 och har öppettider 8.00-16.00 vardagar. Tidsbokning men även drop-in.