fbpx
ColorGlo – Reparation av Läder, Vinyl, Plast o Tyg

karlstad

Vad vi gör

Professionella tjänster för rengöring, reparation, restaurering, färgning och underhåll av läder, vinyl, skinn, plast och tyg.
Vanligaste skadorna som repareras är slitage, brännmärken, skrapmärken, missfärgningar och fläckar. Vi reparerar läder, vinyl, plast, alcantara, skinn och tyg. Allt som består av dessa inredningsmaterial lagas, repareras och vårdas hos oss.

Våra kunder

Vi arbetar främst med inredningar i bilar, båtar, husbilar men även flygplan. Våra kunder är bilförsäljare, skadeverkstäder, försäkringsbolag, bilvårdare och privatkunder. Hotell och köpcentrum är ofta stora kunder hos oss där vi underhåller alla möbler och stolar. Hög kvalitet är ett av våra främsta kännetecken.
Kunder som söker efter ColorGlos reparationstjänster gör ofta det på google. Vanligaste sökorden är läder-, läderfärg-, skinnsoffa-, skinnsäte-, bilsäte-, förarstol-, bilklädsel-, och fläck- följt av de olika skadorna, skrapmärke, hål, brännmärke, smutsigt, slitet, torrsprickor, märken, fläckar, rengöra, färg underhålla, tvätta osv. Många letar också efter en guide till att laga hål och revor i läder eller ”gör
det själv” eller produkter för reparation och färgning av läder, skinn eller något annat material. Ibland hittas våra tjänster när det söks efter möbeltapetserare, sadelmakare eller bilsadelmakare.Se våra före/efter bilder här.

Vilka vi är och var

ColorGlo tillhandahåller endast tjänsterna för reparationer. Alla landets specialister är utbildade att reparera enligt decenniers väl utprovade metoder så det blir en både hållbar och ”osynlig” lagning med full funktionalitet. Colorglo är en växande och vital organisation med verkstäder på många ställen i Sverige. Vi är på god väg att bli rikstäckande. I världen finns vi i alla världsdelar.
ColorGlo Karlstad utgår från vår verkstad på Rattgatan 2. Vi har
öppettider 8:30 – 16:30 vardagar men tidsbokning gäller då vi inte alltid är på plats.

Bifoga fil på skada:

[ pdf, jpg, png only, max filesize 1MB ]

your image

COLOR GLO KARLSTAD

SERVICE CENTER OCH AMBULERANDE VERKSAMHET

Kontakt
Mobil: 0708 661126
Epost: Karlstad@colorglo.se

Adress:
Rattgatan 2, (samma fastighet som Cityverkstaden Meca Våxnäs)
653 41 Karlstad

Öppettider
Måndag-Fredag 8:30 – 16:30

Följ oss här på Facebook