Bilinredning – Reparation - Colorglo

BIL – REPARATION AV BILINREDNING.

För att inget är som originalet

Vill du få uppleva den där härliga nybilskänslan igen? På ColorGlo är vi specialister på att gjuta nytt liv i nötta favoriter. Som alternativ till att en sadelmakare byter ut skadad eller sliten inredning finns nu ColorGlo där du får tillbaka din originalinredning i bästa skick. Resultatet väcker beundran… och ökar bilens värde.

Är din bils inredning sliten eller skadad? Bilsäte, armstöd, konsoler och paneler är utsatta områden där det lätt blir slitage, hål, fläckar och repor. ColorGlo restaurerar säten, tak och mattor och vi polerar även upp matta strålkastare. Om du behöver luktsanera bilen har vi miljövänliga och biologiskt nedbrytbara produkter som neutraliserar och återställer dofterna. Till våra specialiteter hör t ex att eliminera röklukt i A/C-system. Genom att restaurera och reparera skador och förslitningar med våra miljövänliga och hållbara behandlingsmetoder gör du både plånboken och miljön en tjänst. ColorGlo reparerar skinn, vinyl, plast och tyg.

“ColorGlos service är oslagbar!”

Lars Göran Holmberg, Säljare, Volvo Klippan

VINYLREPARATION / BILKLÄDSEL AV VINYL

Mycket i en bils inredning består av vinyl. ColorGlo kan restaurera, reparera och färga vinyl. Vinyl finns ofta på bilsäten, dörrpaneler, instrumentpaneler och konsoler. Typiska vinylreparationer består av att åtgärda sprickor, skrapmärken, slitage, missfärgningar och hål. Första och andra bilden nedanför är en vinylspricka som reparerats. En ColorGlo reparation är ett prisvärt, miljövänligt och hållbart alternativ till att låta en sadelmakare eller tapetserare byta ut den skadade vinyldelen.

REPARATION AV INSTRUMENTPANEL / PLASTREPARATION / PLASTDETALJER

Plastdetaljer i en bil kan vara lister, instrumentpaneler, delar av säten eller handtag. Skador som skrapmärken, repor och slitage kan repareras och åter färgas till dess originalskick. ColorGlo är ett alternativ till att byta ut skadad bilinredning. Allt fler skadeverkstäder och försäkringsbolag anlitar ColorGlo vid skador och försäkringsärenden.

REPARATION AV BILINREDNING / SKINNKLÄDSEL / LÄDERKLÄDSEL

En välvårdad bilklädsel höjer värdet på din bil samtidigt som det ger hög komfort. Bilsäten / bilstolar och ratt är ofta i skinn / läder. Ett lädersäte och en läderratt får utstå mycket slitage. När läder används slits färgytan ner och slitaget både känns och syns. Vi på ColorGlo återställer lädrets originalfärg med samma metoder som gjordes när lädret färgades på fabriken. Ny slityta och ny färg gör att lädret kan se helt nytt ut igen. Givetvis anpassas metoden vid olika lädersorter. Vi kan även reparera hål och skrapmärken i läder. ColorGlo är ett miljövänligt alternativ till sadelmakare och tapetserare. Vi byter alltså inte ut något läder eftersom det befintliga lädret repareras och restaureras.

TYGREPARATION

Tygskador är alltid unika. Vissa tygskador kan repareras och återställas helt medan andra är svårare. Det finns också tillfällen när tygskadorna är så stora och omfattande att vi rekommenderar att få det utbytt hos en bilsadelmakare eller möbeltapetserare. Vanliga “skador” på tyg är fläckar som vi med olika metoder kan ta bort. Sömmar som gått upp kan sys igen med lika stor hållbarhet som original. Brännmärken eller slitage kan också fixas. Maila in foto till oss så återkommer vi med prisförslag och åtgärd.

STARTA EGET MED OSS!