BIL – REPARATION AV BILINREDNING.

För att inget är som originalet

Vill du få uppleva den där härliga nybilskänslan igen? På ColorGlo är vi specialister på att gjuta nytt liv i nötta favoriter. Som alternativ till att en sadelmakare byter ut skadad eller sliten inredning finns nu ColorGlo där du får tillbaka din originalinredning i bästa skick. Resultatet både väcker beundran och ökar bilens värde.

Är din bilinredning sliten eller skadad?

Områden som bilsäten, armstöd, konsoler och paneler är särskilt utsatta och drabbas ofta av slitage, hål, fläckar, repor och andra skador. ColorGlo specialiserar sig på att återställa och reparera dessa ytor, inklusive säten, tak, mattor och strålkastare. Vi erbjuder även miljövänliga och biologiskt nedbrytbara produkter för luktsanering i bilen, vilka neutraliserar och återställer dofterna effektivt. En av våra specialiteter är att eliminera röklukt i A/C-systemet.

Ett mer miljövänligt alternativ. 

Genom att använda miljövänliga och hållbara behandlingsmetoder för att reparera skador och slitage gör du inte bara en tjänst för din plånbok, utan också för miljön. ColorGlo är expert på att reparera skinn, vinyl, plast och tyg, vilket ger din bilinredning nytt liv och förlänger livslängden.

“ColorGlos service är oslagbar!”

Lars Göran Holmberg, Säljare, Volvo Klippan

VINYLREPARATION / BILKLÄDSEL AV VINYL

Mycket i en bils inredning består av vinyl. ColorGlo kan restaurera, reparera och färga vinyl. Vinyl finns ofta på bilsäten, dörrpaneler, instrumentpaneler och konsoler. Typiska vinylreparationer består av att åtgärda sprickor, skrapmärken, slitage, missfärgningar och hål. Första och andra bilden ovan är en vinylspricka som reparerats. En ColorGlo reparation är ett prisvärt, miljövänligt och hållbart alternativ till att låta en sadelmakare eller tapetserare byta ut den skadade vinyldelen.

REPARATION AV INSTRUMENTPANEL / PLASTREPARATION / PLASTDETALJER

Plastdetaljer i en bil kan vara lister, instrumentpaneler, delar av säten eller handtag. Skador som skrapmärken, repor och slitage kan repareras och åter färgas till dess originalskick. ColorGlo är ett alternativ till att byta ut skadad bilinredning. Allt fler skadeverkstäder och försäkringsbolag anlitar ColorGlo vid skador och försäkringsärenden.

REPARATION AV BILINREDNING / SKINNKLÄDSEL / LÄDERKLÄDSEL

En välvårdad bilklädsel höjer värdet på din bil samtidigt som det ger hög komfort. Bilsäten / bilstolar och ratt är ofta i skinn / läder. Ett lädersäte och en läderratt får utstå mycket slitage. När läder används slits färgytan ner och slitaget både känns och syns. Vi på ColorGlo återställer lädrets originalfärg med samma metoder som gjordes när lädret färgades på fabriken. Ny slityta och ny färg gör att lädret kan se helt nytt ut igen. Givetvis anpassas metoden vid olika lädersorter. Vi kan även reparera hål och skrapmärken i läder. ColorGlo är ett miljövänligt alternativ till sadelmakare och tapetserare. Vi byter alltså inte ut något läder eftersom det befintliga lädret repareras och restaureras.

TYGREPARATION

Tygskador är alltid unika. Vissa tygskador kan repareras och återställas helt medan andra är svårare. Det finns också tillfällen när tygskadorna är så stora och omfattande att vi rekommenderar att få det utbytt hos en bilsadelmakare eller möbeltapetserare. Vanliga “skador” på tyg är fläckar som vi med olika metoder kan ta bort. Sömmar som gått upp kan sys igen med lika stor hållbarhet som original. Brännmärken eller slitage kan också fixas. Maila in foto till oss så återkommer vi med prisförslag och åtgärd.

STARTA EGET MED OSS!