Båt – Båtinredning - Colorglo Vi kan reparera din båtklädsel.

BÅT – BÅTINREDNING

Vård som skapar värde

På ColorGlo är vi proffs på att ge omtyckta originalinredningar sin forna glans tillbaka. Med hjälp av våra unika och patenterade expertmetoder repareras även till synes ”omöjliga” skador. Slitna favoriter får nytt, glänsande liv… utan att någon ens kan ana att de varit skadade.

Väder och vind går hårt åt materialet till sjöss. Reparationer och restaurering är en del av underhållet som måste skötas för att behålla båtglädjen och värdet på båten. Vi restaurerar dina säten, dynor, mattor, paneler, armstöd och vinylratt så att de återfår sitt toppskick. Vi kan även göra båten mer personlig genom att t ex gravera in dina initialer på förarstolen. Genom att restaurera och reparera skador och förslitningar med våra miljövänliga och hållbara behandlingsmetoder kan du göra både plånboken och miljön en tjänst.

Vi reparerar eller restaurerar vinyl, plast, skinn, plysch, mattor och tyg.

“ColorGlo restaurerade hela min båtinredning, nu slipper jag köpa nytt.”

Karsten Andersen, Berga Bilskadecenter

SKADADE BÅTDYNOR KAN REPARERAS UTAN ATT MATERIALET BYTS UT.

Vanligaste skadorna som vi på ColorGlo reparerar är revor eller skrapmärken. Dessa repareras med olika metoder beroende på vilket material det är samt hur skadan ser ut. Solblekta, missfärgade eller fläckiga dynor kan också fixas. Att byta ut båtklädseln kan bli en dyr historia och ta lång tid. Fråga först en ColorGlo specialist om du vill ha ett alternativ till låta en sadelmakare eller tapetserare sy upp nytt. Om du vill ha en båtinredning i toppskick utan skador eller fläckar så är ColorGlo ett miljövänligt, prisvärt och hållbart alternativ.

STARTA EGET MED OSS!