BÅT – BÅTINREDNING

Vård som skapar värde

På ColorGlo är vi proffs på att ge omtyckta originalinredningar sin forna glans tillbaka. Med hjälp av våra unika och patenterade expertmetoder repareras även till synes ”omöjliga” skador. Slitna favoriter får nytt, glänsande liv… utan att någon ens kan ana att de varit skadade.

Väder och vind kan vara hårda på materialen till sjöss, och regelbunden underhåll är avgörande för att bevara båtens skönhet och värde. På ColorGlo erbjuder vi professionell restaurering och reparation för att hålla din båt och båtens inredning i toppskick.

Våra Tjänster:

Båtsäten, båtdynor & mattor:

Vi återställer och förnyar dina båtsäten, båtdynor och mattor för att de ska återfå sitt ursprungliga skick och komfort, samt se ut som nya.

Paneler & armstöd: Våra skickliga hantverkare utför reparationer och restaureringar av paneler och armstöd för att bibehålla båtens utseende och funktionalitet.

Vinylratt: En slitstark och estetiskt tilltalande båtratt är avgörande för en behaglig upplevelse. Vi återställer din vinylratt till toppskick eller uppgraderar den för att matcha din preferens.

Personlig prägel: För att göra din båt ännu mer unik och personlig erbjuder vi tjänster som gravering av initialer eller andra anpassningar på förarstolen och andra ytor.

Miljövänlig Restaurering:

Vi värnar inte bara om din båts utseende och funktionalitet utan även om miljön. Genom att använda miljövänliga och hållbara behandlingsmetoder vid reparation och restaurering kan du göra både din plånbok och miljön en tjänst.

Vi specialiserar oss på att reparera och restaurera en mängd olika material för att passa dina behov och preferenser:

  • Vinyl
  • Plast
  • Skinn
  • Plysch
  • Mattor
  • Tyg

“ColorGlo restaurerade hela min båtinredning, nu slipper jag köpa nytt.”

Karsten Andersen, Berga Bilskadecenter

SKADADE BÅTDYNOR KAN REPARERAS UTAN ATT MATERIALET BYTS UT.

Vanligaste skadorna som vi på ColorGlo reparerar är revor eller skrapmärken. Dessa repareras med olika metoder beroende på vilket material det är samt hur skadan ser ut. Solblekta, missfärgade eller fläckiga dynor kan också fixas. Att byta ut båtklädseln kan bli en dyr historia och ta lång tid. Fråga först en ColorGlo specialist om du vill ha ett alternativ till låta en sadelmakare eller tapetserare sy upp nytt. Om du vill ha en båtinredning i toppskick utan skador eller fläckar så är ColorGlo ett miljövänligt, prisvärt och hållbart alternativ.

STARTA EGET MED OSS!