fbpx
Color Glo
  • Miljövänliga och kvalitésäkrade produkter enligt ISO 9001

  • ColorGlo’s produkter är vattenbaserade

  • Miljövänligt alternativ

Miljövänlig restaurering med unik metod

När du anlitar ColorGlo gör du en insats för miljön. Varje år sparas tusentals ton av läder, plast och vinyl när människor väljer att låta ColorGlo restaurera deras inredningar istället för att köpa nytt.

Den metod som ColorGlo använder för restaurering av inredningsmaterial är dessutom ytterst miljövänlig och hållbar. Det vattenbaserade rekonditioneringssystem som ColorGlo själva utvecklat efter många år av forskning är världens första i sitt slag.

Användningsområdena är många, t ex bilar, båtar, flygplan, tåg, hotell, restauranger, väntsalar och andra offentliga miljöer som utsätts för hård påfrestning. ColorGlos vattenbaserade produkter har extremt kort torktid och är helt luktfria. Tack vare den miljövänliga tekniken behöver inte verksamheten stängas under någon längre tid. Det går till exempel att servera mat i en nyrenoverad matsal redan samma dag som jobbet utförts.

Genom att restaurera och reparera skador och förslitningar med ColorGlos miljövänliga och hållbara behandlingsmetoder gör du både plånboken och miljön en tjänst.