Möbler - Colorglo

MÖBLER

Vägra slit och släng

Det finns kära ägodelar som man absolut inte vill skiljas från. Den där älskade soffan… den unika designmöbeln… den fina läderfåtöljen. Nu behöver du inte längre säga hej då till dina nötta trotjänare. Låt ColorGlo rädda en skadad, missfärgad eller sliten möbel till livet igen… och gör samtidigt en insats för miljön.

Varför köpa en ny soffa? ColorGlos experter:

  • restaurerar och lagar både skinn- och tygmöbler.
  • tar bort skrapmärken, brännmärken, svåra fläckar och annat slitage.
  • Återställer originalfärg

Våra egna vattenbaserade produkter har extremt kort torktid och är helt luktfria. Genom att restaurera och reparera skador och förslitningar med våra klimatsmarta och hållbara behandlingsmetoder kan du göra både plånboken och miljön en tjänst. Vi reparerar och restaurerar skinn, vinyl, plast och tyg. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

“Innan ColorGlo hade jag inget annat alternativ än att byta ut material på mina antika möbler mot nytt.”

Håkan Ekström, Antikhandlare

RENOVERA MÖBLER ÄR MILJÖVÄNLIGT

ColorGlo specialisterna kan renovera skinnsoffan eller läderfåtöljen med en ny och miljövänlig metod utan att byta ut materialet. Slitage och missfärgningar i läder är naturligt. Även hål och skrapmärken i läder kan fixas. Solblekta möbler kan återfå sin forna glans. Vägra slit och släng. ColorGlo är ett alternativ till att låta en sadelmakare eller möbeltapetserare sy upp nya möbler.

STARTA EGET MED OSS!