MÖBLER

Vägra slit och släng

Det finns kära ägodelar som man absolut inte vill skiljas från. Den där älskade soffan, den unika designmöbeln eller den fina läderfåtöljen. Nu behöver du inte längre säga förväl till dina nötta trotjänare. Låt ColorGlo rädda en skadad, missfärgad eller sliten möbel till livet igen, och gör samtidigt en insats för miljön.

Varför överväga att köpa en ny soffa när du kan förnya och förbättra din befintliga möbel med hjälp av ColorGlos experter? Vårt team är specialiserat på att restaurera och laga både skinn- och tygmöbler, vilket ger dina möbler en andra chans till liv. Här är några skäl till varför du bör överväga våra tjänster istället för att investera i nytt:

Omfattande Reparation och Restaurering:

Våra experter har kompetensen att behandla och återställa möbler som drabbats av skrapmärken, brännmärken, svåra fläckar och andra former av slitage. Oavsett vilket material din soffa är tillverkad av – skinn, vinyl, plast eller tyg – kan vi reparera och återställa den till sitt bästa skick.

Återställning av Originalfärg:

Vi strävar efter att inte bara reparera skador utan också återställa möbelns originalfärg. Detta ger en enhetlig och professionell finish som ger möbeln ett nytt liv och bevarar dess ursprungliga charm.

Snabba och Luktfria Behandlingsmetoder:

Våra egna vattenbaserade produkter har extremt kort torktid och är helt luktfria. Det innebär att du kan njuta av din renoverade möbel utan väntetider eller obehagliga dofter. Vi prioriterar din komfort och bekvämlighet i varje steg av processen.

Klimatsmart och Hållbart:

Genom att välja ColorGlos restaurerings- och reparationsmetoder gör du både plånboken och miljön en tjänst. Vi fokuserar på klimatsmarta och hållbara behandlingar för att minimera vårt ekologiska avtryck och främja en hållbar livsstil.

Våra egna vattenbaserade produkter har extremt kort torktid och är helt luktfria. Genom att restaurera och reparera skador och förslitningar med våra klimatsmarta och hållbara behandlingsmetoder kan du göra både plånboken och miljön en tjänst. Vi reparerar och restaurerar skinn, vinyl, plast och tyg. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

“Innan ColorGlo hade jag inget annat alternativ än att byta ut material på mina antika möbler mot nytt.”

Håkan Ekström, Antikhandlare

RENOVERA MÖBLER ÄR MILJÖVÄNLIGT

ColorGlo specialisterna kan renovera skinnsoffan eller läderfåtöljen med en ny och miljövänlig metod utan att byta ut materialet. Slitage och missfärgningar i läder är naturligt. Även hål och skrapmärken i läder kan fixas. Solblekta möbler kan återfå sin forna glans. Vägra slit och släng. ColorGlo är ett alternativ till att låta en sadelmakare eller möbeltapetserare sy upp nya möbler.

STARTA EGET MED OSS!