COLORGLO I VÄRLDEN!

En världsomspännande franchisekedja

ColorGlo har under de senaste 45+ åren vuxit från idé till en internationell franchisekedja med medarbetare över hela världen. Huvudkontoret ligger i Minneapolis, Minnesota, i USA. www.colorglo.com

Under 1980- och 90-talen utvecklades ColorGlos franchiseverksamhet i Nordamerika för att under 2000-talet expandera till resten av världen. En viktig framgångsfaktor har varit satsningen på forskning och utveckling av hållbara men samtidigt luktfria och miljövänliga produkter. Genom åren har ansträngningarna resulterat i över 100 produkter och metoder som testas länge och väl innan de används av ColorGlos tekniker världen över. Under årens lopp har vårt företag nått internationellt erkännande tack vare kvalitén på våra produkter och vårt omfattande tjänsteutbud.
Vi är specialister på att restaurera och reparera de flesta typer av material som används både i offentliga miljöer och i hem. Genom åren har ColorGlo arbetat med allt från flygbolag, bilar och tåg men också båtar, teatrar, skolor, frisörsalonger, restauranger, hotell och bostäder

Color Glo historia 
År 1975 blev ColorGlo den erkända ledaren inom den mobila fordonsrekonstruktionsindustrin. Grundat av Everett C. Smith för att möta de växande kraven i en bransch som expanderade varje år.
År 1998 blev Color Glo officiellt det första och enda familjeägda företaget i tredje generationen inom branschen.
År 2003 blev Color Glo den enda certifierade reparationsspecialiserade företag inom branschen, utnämnd av FAA.
År 2006 blev Color Glo det första och enda ISO-certifierade företaget inom branschen.
År 2020 har Color Glo officiellt en franchisepresens i över 52 länder runt om i världen.

Åtagande för Säkerhet och Kvalitet
Säkerhet och kvalitet har alltid varit i framkant av ColorGlos verksamhet. Företaget kräver att alla sina hantverkare genomgår rigorös träning och har ansvarsförsäkringar. Dessutom är Color Glos produkter ISO 9001-certifierade, vilket understryker vårt engagemang för internationella kvalitetsstandarder.

Gemenskap och Ledarskap
Utöver affärsverksamheten har ColorGlo International  alltid varit djupt engagerat i att skapa gemenskap och ledarskap. Företagets ledarfilosofi grundar sig i integritet, transparens och en genuin önskan att göra en positiv inverkan. Detta åtagande sträcker sig till den bredare gemenskapen, där Color Glo aktivt deltar i olika gemenskapsinitiativ och välgörenhetsprojekt.

I korthet
ColorGlo Internationals historia är ett vittnesmål om kraften i vision, hängivenhet och hårt arbete. Från sin ödmjuka början till sin nuvarande status som en global ledare är ColorGlos resa en inspirerande berättelse om framgång, innovation och beständighet. När företaget fortsätter att skriva nya kapitel i sin storslagna historia förblir en sak konstant: ColorGlos orubbliga åtagande för enastående restaurering.