ColorGlo HALMSTAD

Skallebackavägen 15, Halmstad

Måndag 12.00 – 17.00
Tisdag 13.00 – 20.00
Onsdag 12.00 – 16.00
Torsdag 07.00 – 16.00
Fredag 12.00 – 16.00
Välkommen att kontakta oss.

0708 312315 halmstad@colorglo.se

VAD VI GÖR

Professionella tjänster för rengöring, reparation, restaurering, färgning och underhåll av läder, vinyl, skinn, plast och tyg.
Vanligaste skadorna som repareras är slitage, brännmärken, skrapmärken, missfärgningar och fläckar. Vi reparerar läder, vinyl, plast, alcantara, skinn och tyg. Allt som består av dessa inredningsmaterial lagas, repareras och vårdas av oss.

VÅRA KUNDER

Vi arbetar främst med inredningar i bilar, båtar, husbilar men även flygplan, bussar, hotell. Våra kunder är bilförsäljare, skadeverkstäder, försäkringsbolag, bilvårdare och privatkunder. Hotell, köpcentrum och restauranger är ofta återkommande kunder hos oss där vi underhåller alla möbler och stolar. Hög kvalitet är ett av våra främsta kännetecken.
Kunder som söker efter ColorGlos reparationstjänster gör ofta det på google eller andra sökmotorer. Vanligaste sökorden är läder-, läderfärg-, skinnsoffa-, skinnsäte-, bilsäte-, förarstol-, bilklädsel-, och fläck- följt av de olika skadorna, skrapmärke, hål, brännmärke, smutsigt, slitet, torrsprickor, märken, fläckar, rengöra, färg underhålla, tvätta osv. Många letar också efter en guide till att laga hål och revor i läder eller ”gör
det själv” eller produkter för reparation och färgning av läder, skinn eller något annat material. Ibland hittas våra tjänster när det söks efter möbeltapetserare, sadelmakare eller bilsadelmakare. Se våra före/efter bilder här.

VILKA VI ÄR OCH VAR

ColorGlo tillhandahåller endast tjänsterna för reparationer. Produkterna vi använder är framtagna av våra egna kemister i USA. Alla landets specialister är utbildade att reparera enligt decenniers väl utprovade metoder så det blir en både hållbar och ”osynlig” lagning med full funktionalitet. Colorglo är en växande och vital organisation med verkstäder på många ställen i Sverige. Vi är på god väg att bli rikstäckande.
ColorGlo Halmstad har sin verkstad på Skallebackavägen 15 i Halmstad. Se våra öppettider nedan.

Välkommen