Back to original!

På bilderna som visar ett skinnsäte, en skinnratt och en soffkudde har vi renoverat hälften så man kan se och känna skillnaden. Sätet, ratten och soffan finns att beskåda på ColorGlo i Helsingborg. Skinnratten är från en Volvo tidigt 2000 tal.

28/07/2014

Skinnstolen är från en Volvo -93 års modell och soffan är betydligt äldre än så. Revor och slitage är oundvikligt när skinn används. Men lugn, det går att fixa genom ColorGlos unika och miljövänliga metoder. Produkter och tillvägagångssätt anpassas till varje restauration och reparation. Inget skinn är det andra likt och många gånger har det inte behandlats eller rengjorts som det borde. Slitage restaureras, skrapmärken, till och med hål repareras, färger återskapas och skinnet får ny längre livslängd.

Förutom skinn arbetar ColorGlos specialister även med att reparera vinyl, plast, tyg, plysch och alcantara. Vi har produkter till att reparera nästan all typ av inredningsmaterial. Bland våra kunder hittar man bilägare, försäkringsbolag, skadeverkstäder, hotel, restauranger, bilsäljare, båtsäljare, privatpersoner, ja överallt där det finns inredningsmaterial.

Varmt välkommen du också!ColorGlo since 1976