Båtinredning i nyskick

Låt oss tillsammans göra din båtdröm till verklighet!

Återuppliva glansen

Få din båt och dess inredning att stråla, och låt doften av fräschhet fylla varje hörn. Har du inte längtat efter att återuppleva den kittlande känslan av att glida över vattnet i en skinande båt som känns som ny? Vi gör det möjligt.

Vårt åtagande:

På ColorGlo delar vi din passion för båtar. Med över fyrtio års erfarenhet av restaurering och reparation av båtinredning har vi förvandlat interiören på otaliga båtar tillbaka till deras bästa dagar. Vi specialiserar oss på att återställa båtinredning av alla märken och modeller till dess ursprungliga skönhet.

Du behöver inte ersätta med nytt. Med våra hållbara tjänster och egna produkter kan vi lösa dina problem och ge din båt en förvandling som gör att du kan njuta av din semester till fullo. Samtidigt som det är bättre både för miljön och plånboken.

Vi tar hand om det som bekymrar dig, så att du kan fokusera på att njuta av din tid på vattnet. Låt oss hjälpa dig att förvandla din båt till ett flytande paradis.

Vi får din båtinredning att se ut som ny

Vi på ColorGlo är experter på att återställa och renovera båtinredning till dess ursprungliga skick. Vårt erfarna team använder sig av innovativa tekniker och högkvalitativa produkter för att säkerställa att din båt ser ut som ny igen.

Vi förstår att det inte är riktigt lika kul att använda båten när den utsatts för väder och vind och börjar se sliten ut. Det är därför vi finns!

Oavsett om det gäller solblekta ytor, fläckar eller andra skador, kan vi förvandla din båt och ge den en ny glans, så att den ser ut precis som när den var ny.

Över 40 år av expertis:

Från solblekta båtkapell, klibbiga instrumentbrädor och knappar, till slitna och skadade rattar och andra åldersrelaterade skador – vi har lösningen. Vårt team av experter är skickliga på att reparera rivmärken, hål och fläckar.

Vi utför även luktsanering så att du blir av med oönskade lukter för gott. Ingen detalj är för liten för vår uppmärksamhet.

Vi erbjuder dessutom vår beprövade Age Stop-behandling för långvarigt skydd mot UV-strålar, smuts och havets väderpåverkan. Detta hjälper till att bevara din båts skönhet och förlänger dess livslängd.

Vår behandling ger din båt en osynlig sköld mot de tuffaste elementen, vilket säkerställer att den ser fantastisk ut under många år framöver.

Ett långt samarbete med Forsea

Vi har haft privilegiet att återställa båtar av olika modeller och storlekar, från snabbgående motorbåtar till eleganta segelbåtar och lyxiga yachter. Vi har även arbetat med passagerarfartyg som Foresea, som är en transportförbindelse mellan Helsingborg och Helsingör.

Genom ett flerårigt samarbete har vi hjälpt Foresea att återställa och fräscha upp deras båtinredning. Våra specialtekniker reparerar och restaurerar stolarna i deras restauranger och vänthallar. Vi utför även djuprengöring av deras mattor, som ofta har problem med tuggummi och annan klibbig smuts.

Vår expertis och våra avancerade tekniker säkerställer att även de mest envisa fläckarna försvinner, vilket gör dina ytor som nya igen.

Våra starka men skonsamma medel tar effektivt bort smutsen, vilket gör att våra kunder ser sina båtar återfå sin ungdomliga glans och fräschör. Vi är stolta över att ha bidragit till deras upplevelse av glädje och stolthet över sina älskade båtar, stora som små.

Att se nöjda leenden på våra kunders ansikten när de ser sin förnyade båt är det som driver oss att göra vårt bästa varje dag.

Besök oss:

Kom gärna förbi oss och prata med en av våra experter. Vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med dina specifika behov och önskemål. Att se din båt i sitt bästa skick igen är en dröm vi delar med dig.

Vi erbjuder en vänlig och professionell service som är skräddarsydd efter dina behov. Vi är här för att göra hela processen så smidig och effektiv som möjligt för dig.

Kontakta oss:

Ta det första steget mot att återuppliva skönheten på din båt genom att kontakta oss idag för en personlig konsultation. Låt oss tillsammans göra din dröm till verklighet!

Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjlighet att bidra till din båtdröm. Tillsammans kan vi skapa en båt som du kan vara stolt över.