Båtinredning

Allt du behöver veta om båtinredning – Reparera, återställ och underhåll

Båtinredning utsätts för en del del slitage. Kanske till och med mer än din bil gör. Sol, vind och vatten är inte bara en låt, utan även din båtinrednings värsta fiende. Det tar sitt toll på båten och orsakar slitage, blekta dynor och spruckna instrumentpaneler, vilket ger din båt ett tråkigt och ovårdat utseende. Men det behöver inte vara så.

ColorGlos professionella tjänster kan ge din båtinredning nytt liv och få den att se ut som ny igen, till ett lägre pris än vad det hade kostat att ersätta den. Har du en båt som behöver piffas upp eller om du vill ha tips på hur man bäst tar hand om inredningen, läs vidare!

Reparationer:

-Vi reparerar allt från små skador på säten och dynor till mer avancerade reparationer av instrumentpaneler och innertak.

-Vi lagar hål, repor, skrapmärken och sprickor, vinyl och plast.

-Vi kan även byta ut slitna dynor och mattor.

Rengöring:

-Vi rengör din båtinredning på djupet och tar bort smuts, fläckar och mögel.

-Vi skyddar materialet mot UV-strålning och slitage.

-Vi ger dig tips och råd om hur du kan underhålla din båtinredning på bästa sätt.

Färgåterställning:

Har inredningens färg blivit blekt av solen eller av andra anledningar blivit missfärgad? Ingen fara, vi på ColorGlo återställer den så att den ser ut som nytt. Vill du testa något annat kan vi även helt ändra färg på inredningen för att den ska ge en helt annan känsla. Det är helt upp till dig.

Tips för att hålla din båtinredning i bra skick:

Även för dig som har en båtinredning i bra skick behöver ge båtinredningen lite kärlek. Se till att:

-Rengöra din båtinredning regelbundet med milda rengöringsmedel.

-Skydda din båtinredning mot sol och regn med en presenning eller kapell.

-Använda impregnering för att skydda materialet mot smuts och vatten.

-Reparera små skador omedelbart för att förhindra att de blir större.

Dessa tips kommer att göra att båtinredningen håller längre, ser bättre ut och kommer ge dig mer glädje när du använder den. Det är inte det mest spännande du kan göra, men i längden kommer du vara väldigt glad att du lagt energi på att underhålla båten.

Fördelar med ColorGlo:

Snabbt och prisvärt:

Att reparera eller färga om befintlig inredning går ofta fortare än att installera nytt. Detta eftersom att det inte kräver att man beställer nya produkter eller behöver vänta på installationer som drar ut på tiden. Du sparar även pengar.

Professionellt utfört:

ColorGlo har stor erfarenhet av denna sortens arbete och kan därför garantera att resultaten kommer vara av högsta kvalitet.

Högkvalitativa produkter

ColorGlo använder produkter som är miljövänliga, vattenbaserade och uppfyller höga kvalitetstandarder. Vi kan därför garantera att våra reparationer kommer att hålla en lång tid.