Bilinredning, båtinredning, husvagnsinredning…läder, vinyl, plast, tyg – vi reparerar allt

Innan vår och sommar är den tid som många av våra kunder vill göra vid sin bilinredning, båtinredning eller husvagnsinredning. Små eller stora skador spelar ingen roll. De flesta reparationer och restaurationer är från vanligt slitage.

30/03/2015

Men också fläckar av alla dess slag, missfärgningar, brännmärken, skrapmärken eller till och med inbrottsskador. Så var lugn, skador och slitage går att reparera. ColorGlo har reparerat inredningar sedan 1976 och utvecklat ett koncept som finns i alla delar av världen. Här i Sverige har vi funnits sedan 2008 och du hittar en ColorGlo specialist på 15 orter i Sverige.

Många skriver om ColorGlo och våra reparationer. Här är några inlägg som vi stolt visar upp.

Bytabil.net skriver dels om de vanliga vinylskadorna på förarstolar och dels om fläckborttagning och djuprengöring av både tygstolar och läderinredning.

Laga volvo T-tec bilklädsel Här beskrivs den vanliga och retfulla sprickan som ofta uppstår i Volvo V50 klädsel eller Volvo V70 klädsel. T-tec är en typ av vinyl som är väldigt slitstark och håller måttet bra, förutom i förarstolen. Vinylreparationer som dessa är något vi på ColorGlo kan återställa på ett mycket bra sätt. Både miljövänligt och hållbart.

Fixarfarsan.se Ett reportage om hur skinn slits och att ColorGlo kan restaurera / färga skinnet som original.

Skinnreparation av Sir Pierre.se Kund som noga dokumenterade en ColorGlo reparation av sin skinninredning.

Sveriges bästa bilblogg skrev så här “Fullständig invändig rekond med rengöring av hela inredningen (ja, hela inredningen inklusive innertak och bagagerumsmattor och allt) och behandling av lädret samt reparation med omfärgning av de små skadorna i förarstolens ena sidostöd. Detta jobb lät jag Colorglo i Helsingborg utföra efter att ha ringt runt en del och undersökt. Bilens läder blev verkligen som nytt efter denna behandling, helt otroligt. Vi kan varmt rekommendera Colorglo för att rengöra, behandla och reparera er läderinredning”

Gossip over the world som berättar om ColorGlo en nyhet!

Uppleva solna – Blogg om all möjligt i Solna som även nämner ColorGlo där.

Event Limousine i Malmö som berättar att de lämnat in sin limo till ColorGlo. Skador, fläckar, rivmärken och slitage är vanligt i limousiner som det festas en del i.

Utöver bloggar som dessa har klubbar som Ferrari, Lamborghini, Mercedes, Porsche och Rolls-Royce skrivit utlåtande om samarbete med ColorGlo specialister. Utlåtande som vi är stolta över.

Sen får vi passa på att tacka Bildeve , Volvo återförsäljare och HedinBil Helsingborg, Mercedes, Kia och Nissan återförsäljare för fina utlåtanden i vår företagspresentation om våra samarbeten med att hålla bilinredningar i bra skick. Både skadeverkstäderna och bilförsäljarna.

MÅNGA BILAR SOM SKA BLI FINA INFÖR SOMMAREN

Colorglo

REPARATIONER AV SLITAGE

Colorglo

RESTAURATION AV ÄLDRE LÄDERSÄTEN

Colorglo

VÄLKOMMEN TILL COLORGLO

Colorglo

UTE OCH REPARERAR BÅTINREDNINGAR

Colorglo