Bilinredning blir till nyskick hos colorglo

26/11/2014

BILINREDNING SOM REPARERAS

Idag behöver man inte alltid lämna in skadad eller sliten bilinredning till en sadelmakare. Det finns ett miljövänligt och prisvärt alternativ som allt fler upptäcker och använder sig av. ColorGlo och har funnits sedan 1976 och är marknadsledare på reparation och restauration av inredningsmaterial såsom skinn, tyg, vinyl och plast. ColorGlo har unika produkter och metoder som kan reparera och restaurera skinnklädsel, vinylklädsel, plastdetaljer och tygklädsel. Färg och material kan ofta återställas till sitt originalskick.

ColorGlo samarbetar med samtliga stora bilfirmor och bilmärken. Bilinredning står idag för en stor del av ColorGlos reparationer. Men även båtinredning, kontorsinredning, hotellinredning och möbler blir allt vanligare att få restaurerat av ColorGlo. Genom underhållsavtal kan inredningar ständigt hållas i toppskick. Livslängden på inredningsmaterial förlängs betydligt om det sköts på rätt sätt.

Vanligaste skadorna är fläckar, brännmärken, skrapmärken, slitage och missfärgningar. Vid önskemål att återfå en bilinredning i toppskick är du välkommen att kontakta en ColorGlo specialist nära dig. Du får kostnadsfri konsultation om pris och åtgärd.

COLORGLO ARBETAR MED BILINREDNINGAR

Colorglo

ALL TYP AV SKADOR KAN REPARERAS ELLER RESTAURERAS

Colorglo

BLANKT OCH SLITET BLIR TILL MATT OCH LYXIGT

Colorglo

FERRARI SKINNSÄTEN

Colorglo