Bilträffen på Sofiero Classic!

Den 29–30 juni 2024 är det dags för Sofiero Classic. ColorGlo är där igen och tar emot ER!

ColorGlo på Sofiero Classic

Vi är glada att kunna dela spännande och fartfyllda dagar på Sofiero tillsammans med våra nya som gamla kunder. Vi ser även fram emot men även med alla er som är nyfikna på våra tjänster och de underverk vi kan göra för att bevara era älskade veteranbilars inredning i toppskick.

Vi ökar värdet på era bilar samtidigt som vi bevarar känslan av gammal och ädelt. Vi på ColorGlo delar er passion för dessa unika och fantastiskt vackra bilar!

För både bilentusiaster och familjer

Sofiero Classic är eventet som inte bara är för bilentusiaster utan är även underhållning för hela familjen och alla dom som vill återuppleva den ”gamla goda tidens klassiska bilar”.

Yngre med framtida bildrömmar inspireras av eventet, andra besökare är nyfikna på allt som erbjuds under två fantastiska dagar och Vi finns på plats för att erbjuda er våra förträffliga tjänster som fordonsägare inte kan vara utan.

Våra tjänster

Colorglo välkomnar er alla till vårt tält för att få höra mer om det arbete vi utför. Vi berättar vad vi kan göra för din bil genom att reparera, restaurera och imponera! Vi kan även prata om inredningen i ert hem också ifall det är aktuellt för er.

Oavsett om din bilklädsel är i skinn, läder, vinyl, alcantara eller tyg så fixar vi det! Vi återställer skadorna så din bilinredning blir precis som ny igen.

I klassiska och veteranbilar finns mycket plast som med åren har torkat ut eller av värmen blivit klibbigt och allmänt utnött. Ingen snygg syn i vad som annars hade varit en snygg klassiker.

Instrumentbrädor som blekts, fått repor, fläckar eller hål efter skruvar.

Dörrpaneler med skavda utnötta kanter, repor och andra fula märken och fläckar.

Innertak där taktyget har släppt, fått fula gula märken, fläckar efter fuktskador eller allmänt nedgånget.

Smutsiga, färgblekta eller ommålade golvmattor vill man kanske ha tillbaka originalfärgen på. Inte minst alla knappar som kan finnas i en veteranbil där har fordonet tappat sin ”glans” och fräschör!

Precis som med allt annat slits fordon med åren och det kan bli skador så som hål, repor, fläckar, märken och sprickor. Det kan även bli torrt och flottigt, vilket det också påverkar insidans utseende. Allt detta är inget bekymmer! Våra specialtekniker finns i hela Sverige för att hjälpa dig att få ditt fordons inredning fin och fräsch! Våra experter finns på plats för er! De går gärna med och tittar på er bilinredning och gör en bedömning och ger er en exakt prisuppgift för att åtgärda eventuella skador.

Har du inte bilen på plats?

Kom förbi någon av våra servicecenter, verkstäder där finns alltid tekniker tillgängliga för rådgivning. Vi utgår alltid från era specifika behov och önskemål.

Du hittar din närmaste Colorglo Här

Vi ser framemot att träffa dig på Sofiero Classic Cars den 29–30 juni 2024. Ni är varmt välkommna till vårt tält!