ColorGlo ännu en gång högt rankad på Entrepreneurs 500-lista

Color Glo International® utsedd till ett av de bästa franchiseföretagen i 2022 av Entrepreneur Magazines Franchise 500®-ranking
Minneapolis, MN Color Glo International erkändes som en av de 500 bästa franchisetagarna i Entrepreneurs Franchise 500®, världens första, bästa och mest omfattande franchiserankning. Den 43:e årliga Entrepreneur Franchise 500® är en mycket eftertraktad ära inom franchisebranschen. 2022 Franchise 500®, erkänd som en ovärderlig resurs för potentiella franchisetagare, rankar Color Glo International som 370 för sin enastående prestation inom områden inklusive enhetstillväxt, finansiell styrka och stabilitet samt varumärkesstyrka.

2022 Entrepreneur Franchise 500
I Entreprenörens fortsatta ansträngningar för att på bästa sätt förstå och utvärdera den ständigt föränderliga franchisemarknaden, fortsätter företagets 43-åriga rankning också att utvecklas. Redaktionen undersöker och bedömer flera faktorer som ingår i utvärderingen, inklusive kostnader och avgifter, storlek och tillväxt, support, varumärkesstyrka och finansiell styrka och stabilitet. Varje franchise får ett kumulativt betyg baserat på en analys av mer än 150 datapunkter, och de 500 franchisetagarna med de högsta kumulativa poängen blir Franchise 500® i rankningsordning.

Varje år är vi extra stolta över att fira företagen som är hedrade i vår Franchise 500®-lista och 2022 års lista var inget undantag. Det senaste året har varit olikt något tidigare i minnet och franchisesystemen som gjorde 2022 Franchise 500® förtjänade sin plats genom att inte bara lära oss något om franchising utan om entreprenörskap.
— Jason Feifer, Entreprenörens chefredaktör
Under sina 43 år har Franchise 500® blivit både en dominerande konkurrensåtgärd för franchisegivare och ett primärt forskningsverktyg för potentiella franchisetagare. Color Glo Internationals position på rankingen är ett bevis på dess styrka som en franchisemöjlighet.

För att se CGI i hela rankningen, besök www.entrepreneur.com/franchises/500/2022/8. Resultaten kan också ses i januari/februari 2022-numret av Entrepreneur.

Om Color Glo International
Color Glo International är världsledande inom restaurering och reparation av läder, vinyl, tyg och hårdplast som vanligtvis finns på marknaderna för fordon, flygplan, marina och möbler. Formellt bildat 1975 och Color Glo började sin franchising 1982. Idag finns vi på hundratals marknader över hela världen. Color Glo-produkter bevisas varje dag för att ge rätt resultat och bästa värde varje gång de testas.