Colorglo eller sadelmakare för renovering av bilinredning?

Behöver du reparera eller ersätta slitna delar i din bils inredning? ColorGlo specialister är experter på att reparera alla typer av bilinredning. Vi hanterar dagligen skador på material som skinn, vinyl, plast och tyg. Bilinredningar utsätts ofta för betydande slitage, särskilt vid förarsätets insteg, dörrsidor med klämskador, skrapmärken på instrumentpanelen, brännmärken och rivmärken. Med våra tjänster kan du förlänga livslängden på din bilinredning och återställa dess skönhet och funktionalitet. Det finns flera anledningar till att välja Colorglo. Förutom att bevara det befintliga materialet i din inredning så behåller du känslan av originalet intakt. Du spar på miljön genom att avstå från nytt, och du sparar tid genom att slippa långa väntetider hos en sadelmakare, vilket ofta är fallet. Det absolut bästa alternativet ur alla perspektiv – ekonomiska, miljömässiga och när det gäller originalitet – är att välja Colorglo.

15/04/2024

En ColorGlo reparation tål att jämföras med en bilsadelmakares arbete där materialet byts ut istället för repareras. Hur stora besparningar görs ekonomiskt, tidsmässigt och miljömässigt? Det är givetvis från fall till fall. ColorGlo sparar årligen tusentals ton med inredning när repareras eller restaureras istället för att bytas mot nytt. Samtliga ColorGlo produkter är kvalitésäkrade enligt ISO9001.

Ytterligare fördelar med ColorGlo restauration originalklädseln behålls. Om ett förarsäte byts ut är det mycket svårt att hitta exakt samma typ av läder och samma nyans som original och som sedan passagerarsätet har.

Njut av besparingar med våra reparationer enligt exemplen nedan:

Bild 1: Restaurering av Ferrari skinnsäten för endast 8800 kr. Att köpa nya säten av samma exklusiva läder skulle kosta över 100 000 kr inklusive frakt.

Bild 2: Reparation av spricka i T-Tec Volvo klädsel för bara 1600 kr, jämfört med kostnaden på cirka 5800 kr för att byta ut hela sittdelen.

Bild 3: Hål i instrumentpanelen reparerades för 3800 kr. Att byta hela instrumentpanelen skulle kosta cirka 22 000 kr, inklusive ny panel och montering.

Bild 4: Reparation av tyg för endast 1400 kr hos ColorGlo. Att byta tyget hos en sadelmakare är betydligt dyrare.

Upptäck den överraskande och imponerande kvaliteten hos ColorGlo. Våra specialister levererar professionella resultat till ett pris som passar din plånbok. Reparationerna tar vanligtvis bara ett par timmar, och du kommer inte att ångra dig.

RESTAURERADE FERRARI SKINNSÄTEN

Colorglo

REPARERAD SPRICKA I VINYL (T-TEC) I VOLVO

Colorglo

REPARERAT HÅL I INSTRUMENTPANEL

Colorglo

TYGREPARATION

Colorglo