Colorglo internationella seminarie

Årets internationella seminarie i Minneapolis USA hölls i veckan. ColorGlo finns nu i över 50 länder och många av dem kom till årets träff. ColorGlo Sverige var givetvis där för att dela med sig av vår framgång och lyssna på andras erfarenheter och kunskaper. Flera specialister på seminariet har varit inom ColorGlo i över 30 år.

Detta unika möte handlade om nya produkter, nya tjänster, nya tekniker och, viktigast av allt, en massa know-how. ColorGlo i Japan har över 900 utbildade specialister och det är alltid intressant och höra på hur de arbetar. ColorGlo i Canada som varit med sedan början av 90-talet har mycket att dela med sig av.

Vi tackar CGI USA för all generositet, professionalism och den positiva energi som sprids inom vårt koncept. Vi är världsledande och vi tillsammans gör allt vi kan för att utöka den ledande positionen.

Nya marknader för oss i Sverige att ta oss in på är Flygindustrin. Vi har FAA certifierade produkter, ISO9001 kvalitetssäkrade och dessutom vattenbaserade. Miljömedvetenheten är mycket stor hos alla som arbetar med ColorGlo.

Colorglo
Colorglo
Colorglo