ColorGlo nominerade till årets Nytänkare

ColorGlo har chansen att bli årets Nytänkare inom Svensk Franchise.
“Utmärkelsen delas ut till den franchisekedja som på ett innovativt sätt har utvecklat sin verksamhet med fokus på kundupplevelse och enkelhet”

 

Det är en stor ära att vara med som finalist. Att våra innovativa tjänster nu uppmärksammas bland alla Sveriges Franchisekoncept är riktigt roligt och en ordentlig “enerig-boost” att vi är på rätt väg. ColorGlo har gett sig in i en etablerad marknad som fram till idag nästan uteslutande gått på slit-och-släng principer. När en bilinredning skadats ersätts den med en ny eller då kommunernas möbler är slitna byts materialet ut mot nytt eller ersätts mot nya möbler.

Med ColorGlos tjänster kan ni på ett nytt miljövänligt sätt förlänga livet på möbler, bilinredningar, båtinredningar och övriga inredningar. Besparingarna är många och stora. Dels görs en enorm miljövänlig besparing. Sen görs en tidsbesparing eftersom många av våra reparationer blir klar samma dag. Och sist, men inte minst, görs en ekonomisk besparing. Om vi ska nå klimatmål och tänka nytt är reparationer ett givet alternativ framför slit-och-släng mentalitet.

Alla 5-stjärniga recensioner på Google och Facebook är ett starkt betyg på hur mycket kunder uppskattar våra reparationer och andra innovativa tjänster.

Vi ser med spänning fram emot Svenska Franchise Galan den 15 Oktober där vinnarna koras.

Colorglo
Colorglo
Colorglo