Colorglo och sökord på google

Att kunderna ska hitta rätt tjänster och företag på Google är en stor utmaning för många företag. Alla vill synas på Googles förstasida vid sökningar. Så är det med ColorGlos tjänster också. Vi gör mycket för att kunder som är i behov av våra tjänster hittar till ColorGlo. Våra främsta sökord är “skinn”, “vinyl”, “plast”,”vinylreparation”, “vinylsäte”,”skinnreparation”, “bilinredning”, “skinnsäte”, “bilsadelmakare”, “tapetserare”, “miljövänliga produkter”, “läder”, “skrapmärke skinn”, “franchise”.

14/11/2014

Tack vare ord som är taggade i reportage, bilder, blogginlägg med dessa sökord hamnar ColorGlo ganska högt upp i Googles sökningar. Men det är en hård konkurrens och det behövs skrivas rätt innehåll så sökorden får innebörd. Att beskriva alla ColorGlos tjänster blir en omfattande text. Därför har vi fokuserat på bil, båt och möbel. Men egentligen arbetar vi med all typ av inredningsmaterial såsom skinn, vinyl, läder, plast och tyg. Alla inredningar behövs förr eller senare restaureras eller repareras. Så behov finns överallt för ColorGloreparationer, det handlar om att få ut budskapet att det går att reparera. Eftersom vissa av ColorGlos reparationer blir så otroligt välgjorda och bra kan det nästan vara svårt att tro det innan man ser det i verkligheten. ColorGlo är ett miljövänligt, prisvärt och hållbart alternativ till att byta ut den skadade eller slitna inredningen. Ett alternativ till bilsadelmakare eller tapetserare.

De vanligaste sökorden som används för att hitta ColorGlos tjänster är skadad bilklädsel, skinnreparation, skinnklädsel, läder, skinnfåtölj, vinylreparation, bilsäte, brännmärke, fläckar på skinn, tyg, färga skinn, färga tyg, färga vinyl, solblekt. Det är ett hav av sökord alltså. Den media som främst används av ColorGlo är hemsidan, twitter, facebook, wordpress, instagram och bloggar. Vi lägger ofta ut bilder på våra imponerande restaureringar och reparationer. Samtidigt beskrivs vad som gjorts. Plastreparationer, vinylreparation, fläckborttagning, odörsanering (luktsanering). Bilinredningar är de vanligaste arbetena, både slitage, skador och inbrottsskador. Att vi gör miljön en stor tjänst är också något att ta hänsyn till när man väljer ColorGlo. Vägra slit och släng. Tänk så mycket som sparas när det repareras istället för att det byts ut mot nytt. Dessutom används miljövänliga, vattenbaserade och kvalitetssäkrade produkter enligt iso9001.

ColorGlo har funnits sedan 1976.

HUR HITTAR MAN COLORGLO PÅ GOOGLE?

Colorglo

ALL TYP AV INREDNING RESTAURERAS

Colorglo

SKINNSÄTEN VÅRDAS

Colorglo