Colorglo på automässan

Automässan finns branschens ledande företag, trendseminarier, aktiviteter, ny teknik och framförallt framtidens teknik. Ett besök här gör att du ligger i framkant och upplever det senaste först, samtidigt som du utökar ditt nätverk och får helt nya vinklar för ditt arbete och intresse.

Vår monter på mässan kommer visas läderreparation, vinylreparation, plastreparation och tygreparation. Vi kommer rikta oss till alla bilägare, bilsäljare och skadeverkstäder.

ColorGlo är med och verkar för nytänkande och skapar faktiskt en ny bransch. Reparation och restauration av inredning har endast funnits i mycket liten skala förut. Man kan nu via ColorGlo få sin skadade eller slitna inredning reparerad på ett riktigt sätt. Hållbart, prisvärt, snabbt och miljövänligt. Vi har idag avtal/samarbete med flera försäkringsbolag, de flesta bilmärkena och åtskilliga rekondföretag som anlitar våra tjänster kontinuerligt.

Varmt välkommen till vår monter. Och givetvis mycket välkommen att kontakta någon av våra 25 specialister runt om i vårt avlånga land.

Vinylreparation av ColorGlo

Skinnrestauration av ColorGlo

Reparation av instrumentpanel