Colorglo sweden på det internationella seminariet

Det årliga internationella seminariet hölls på huvudkontoret i Minneapolis, USA. ColorGlo Sverige var givetvis på plats för att vara en del av utvecklingen. Det finns idag över 1200 ColorGlo franchisedistrikt representerade i mer än 50 länder och till seminariet kom 15 länder och över 60 specialister.

26/05/2014

Utvecklingen och tekniken för reparationer och restaurationer av inredningsmaterial går ständigt framåt. Color Glo Internationals motto är “Continuously improving” vilket speglar hela verksamheten som nu varit igång sedan 1976.

ColorGlos laboratorium med egna kemister ligger i absoluta framkant av utvecklingen för att reparera vinyl, plast, skinn och tyg.

Är du rädd om din inredning eller fått någon typ av skada så kan du tryggt lämna den till en ColorGlo specialist nära dig. Vi reparerar sprickor i vinyl, skrapmärken i läder, hål i plast, rivmärken i läder mm. Bilinredning, båtinredning, soffor, stolar osv. Vi använder ISO9001 kvalitésäkrade produkter. Varje ColorGlo specialist i Sverige är utbildad och certifierad.

Varmt välkomna!

COLORGLO FINNS I ÖVER 50 LÄNDER

Colorglo

SPECIALIST MED ÖVER 30 ÅRS COLORGLO ERFARENHET

Colorglo

NÅGRA AV ALLA FINA UTMÄRKELSER

Colorglo

COLORGLO I KANADA VISAR REPARATIONER PÅ HÅRDPLAST

Colorglo

COLORGLO USA OCH COLORGLO SWEDEN

Colorglo