ColorGlo visar sina tjänster på Sofiero och I Halmstad

Då var helgens bilträffar klara. Vi finns både på Sofiero Classic och på Halmstad Sport Car event.. Det var många som redan visste om vilka ColorGlo är, men vi fick också kontakt med flera bilklubbar och privatkunder.

Många inredningar har ju oftast något som är slitet eller skadat. Vi på ColorGlo går gärna med och tittar på era bilarnas inredningar och ger prisuppgift för att fixa det. Slitage på läder, fläckar på tyg, märken på instrumentpaneler eller dörrsidor, sprickor i vinyl, torrt läder osv.

Många bilklubbar har redan samarbete med ColorGlo.

Club Corvette Swedenfanns på plats i Sofiero. En klubb som anordnat flera träffar här hos ColorGlo och fått ingående information om hur vi reparerar och restaurerar inredningar. Club Corvette och också gjort flera reportage om ColorGlo.

Även Porcheklubben har samarbete med ColorGlo. Vi har varit med på flera Porscheträffar och utställningar. Porsche center Syd var faktiskt vår första kund när ColorGlo öppnade i Helsingborg för 7 år sedan.

Andra klubbar är Saabklubben där vi har ett par stycken inom ColorGlo som är stora entusiaster.

Bimmers of Sweden är en nära samarbetspartner sedan många år. De flesta entusiaster bryr sig om hela sin bil, såväl som motorn, utsidan och inredningen. Läderklädsel eller tygklädsel spelar inte oss någon roll, allt behöver underhållas. Om det blir hål på tyg, vinyl eller läder kan vi laga det. Bilstolar används och får utstå mycket slitage.

Nästa event ni kan träffa oss direkt är på Vallåkraträffen. Leta efter de färggladaste beachflaggorna och finaste tältet med den gladaste personalen ;).

Colorglo
Colorglo
Colorglo