Endast certifierade tekniker på colorglo

Det är många inredningsmaterial att bemästra som ColorGlo specialist. Till vår hjälp har vi patenterade ISO-certifierade och miljövänliga produkter.

02/03/2015

Detta tillsammans med en enorm know-how kunskap borgar för den höga kvalité som ColorGlo reparationer står för. Företaget bildades redan 1976 och finns idag i över 50 länder med fler än 2000 utbildade specialister. Policyn är “Continiusly improving” sammanfattar ColorGlos inställning till vårt yrke. Våra kemister i USA arbetar dagligen med förbättringar samtidigt som nya produkter utvecklas. Seminarier hålls årligen både nationellt och internationellt. Det finns en välfungerande support där vi diskuterar och kommer fram till lösningar inför olika reparationer. Denna kunskap är ovärderlig inom ColorGlo koncernen.

Utbildningen är 3 intensiva veckor varvat med både teori och praktik. En nyutbildad specialist har sedan obegränsat med support från mer erfarna specialister. Franchise konceptet fungerar på ett utmärkt sätt.

ColorGlo i Huddinge fick nu sin andra utbildade specialist färdig att ta sig an alla typer av restaurationer och reparationer. Robert Eriksson har arbetat med bilar i över 15 år, men oftast utsidan av bilen. Nu är det insidan som gäller.

Nästa distrikt som står på tur är ColorGlo Dalarna och ColorGlo Jönköping.

CERTIFIERAD COLORGLO TEKNIKER

Colorglo

MASTER TEKNIKER AHMAD HÅLLER I UTBILNINGEN

Colorglo

ÅRLIGA NATIONELLA OCH INTERNATIONELLA SEMINARIE

Colorglo

“KNOW HOW” ÄR ENORMT VIKTIG INOM COLORGLO

Colorglo

COLORGLO DALARNA GÅR IGENOM TEORI

Colorglo