håll din inredning i toppskick

Vill du ha nybilskänsla igen? Skador och slitage kan återställas. ColorGlos kan reparera läder och vi kan även ge garanti på våra reparationer. Vår tjänst för infärgning av läder eller vinyl till bilinredningar innehåller alla processer som lädret gick igenom när det färgades från läderindustrin.

11/10/2018

Enda skillnaden är vår noggranna förberedelse eftersom all smuts, oljor och andra tillsatta medel måste avlägsnas innan återfärgningen. Processen består av att välja rätt rengöringsmedel anpassat till vilken typ av läder det är och hur pass smutsigt det är. Därefter repareras skrapmärken, hål och slitage på lädersätena eller vinylsätena. När det är klart återfärgas ytan med hjälp av en airbrush eller lågtryckspistol. Viktigt att inte använda för mycket läderfärg så det känna plastigt. Det ska kännas precis som original. När reparationen är färdig återstår att välja rätt anpassad finish.

Så oavsett om det är Volvos bilsäten eller BMW inredning så anpassas metoderna och produkterna samt färgen så det blir rätt. ColorGlo har samarbete med i princip alla bilfirmor och återförsäljare. Även försäkringsbolag använder sig av våra tjänster när det skett ett inbrott eller olycka där inredningen fått skador.

Vi kan också erbjuda en AGE-STOP behandling vilket innebär att ytan skyddas från blekning, slitage, permanenta fläckar, UV skydd. En tjänst som många ljusa inredningar behöver. Det blir enkelt att rengöra med en skyddande AGE-STOP behandling. Medlet som används är vattenbaserat och är av senaste nanoteknologi. Kan appliceras på både vinyl, plast, skinn, läder, tyg och matta.