Här filmar vi colorglo reparationer

Strax är företagsfilmen klar där det dokumenteras skinnreparation, vinylreparation, lädervård och skinnfärgning. Även fina utlåtande från några av våra stora kunder HedinBil och Bildeve filmades. Många kunder tycker våra reparationer är så välgjorda att man bör se de dem i verkligheten för att tro på resultaten från före-efter-bilderna.

13/01/2015

Men man får inte glömma att ColorGlo funnits sedan 1976. På huvudkontoret i Minneapolis arbetas ständigt med utveckling av produkter och reparationer. ColorGlo är idag världsledande på reparation och restauration av läder, vinyl, plast och tyg. Det finns över 1500 ColorGlo specialister representerade i över 50 länder. ColorGlo etablerades 2008 i Sverige och har idag öppnat på 15 orter. Även Danmark, Norge och Finland kommer inom det närmsta året få utbildade ColorGlo specialister. Samtliga utbildningar i Norden sker på ColorGlos servicecenter i Helsingborg. Franchisekonceptet bygger på patenterade och miljövänliga produkter samt en enorm “know-how” kunskap inom företaget. Genom både internationella och nationella träffar årligen sker en konstant utveckling av ColorGlo.

När filmen är klar lägger vi givetvis ut den här på www.colorglo.se och på våra andra sociala nätverk som Facebook, Twitter, Youtube och Instagram med flera.
Tills dess fortsätter vi att Reparera, Restaurera och givetvis Imponera!

—Så här blev resultatet av ColorGlo filmen: http://youtu.be/WLZW9t69qWM

Vinylreparation filmas

Colorglo

Skinnskador repareras

Colorglo

Färgnyans blandas

Colorglo