fbpx
ColorGlo – Reparation av Läder, Vinyl, Plast o Tyg

helsingborg

Vad vi gör

Professionella tjänster för rengöring, reparation, restaurering, färgningoch underhåll av läder, vinyl, skinn, plast och tyg.
Vanligaste skadorna som repareras är slitage, brännmärken, skrapmärken,missfärgningar och fläckar. Vi reparerar läder, vinyl, plast, alcantara,skinn och tyg. Allt som består av dessa inredningsmaterial lagas,repareras och vårdas hos oss.

Våra kunder

Vi arbetar främst med inredningar i bilar, båtar, husbilar men ävenflygplan. Våra kunder är bilförsäljare, skadeverkstäder, försäkringsbolag,bilvårdare och privatkunder. Väla köpcentrum är en stor kund hos vilken viunderhåller alla möbler och stolar på köpcentret. Hög kvalitet är ett avvåra främsta kännetecken.
Kunder som söker efter ColorGlos reparationstjänster gör ofta det pågoogle. Vanligaste sökorden är läder-, läderfärg-, skinnsoffa-,skinnsäte-, bilsäte-, förarstol-, bilklädsel-, och fläck- följt av deolika skadorna, skrapmärke, hål, brännmärke, smutsigt, slitet,torrsprickor, märken, fläckar, rengöra, färg underhålla, tvätta osv. Mångaletar också efter en guide till att laga hål och revor i läder eller ”gör
det själv” eller produkter för reparation och färgning av läder, skinneller något annat material. Ibland hittas våra tjänster när det söks eftermöbeltapetserare, sadelmakare eller bilsadelmakare.Se våra före/efter bilder här.

Vilka vi är och var

ColorGlo tillhandahåller endast tjänsterna för reparationer. Alla landetsspecialister är utbildade att reparera enligt decenniers väl utprovademetoder så det blir en både hållbar och ”osynlig” lagning med fullfunktionalitet. Colorglo är en växande och vital organisation medverkstäder på många ställen i Sverige. Vi är på god väg att blirikstäckande. I världen finns vi i alla världsdelar.
Helsingborgs station finns i Berga industriområde, Helsingborg och har
öppettider 9.00-17.00 vardagar. Tidsbokning men även drop-in.

Bifoga fil på skada:

[ pdf, jpg, png only, max filesize 1MB ]

your image

COLOR GLO HELSINGBORG

SERVICECENTER – HUVUDKONTOR COLORGLO SWEDEN

Org.nr: 556753-7559
Adress: Karbingatan 12
Postnr: 254 67 Helsingborg

Telefon: 042 – 817 07
Mobil: 076 259 25 79
Epost: info@colorglo.se
Alt: franchise@colorglo.se

Öppettider
Mån – Fre 9.00 – 17.00

Facebooksida: ColorGlo Helsingborg