Hur hittar skadade inredningar till colorglo?

HUR HITTAR KUNDER TILL COLORGLO? Det är nästan så vissa kunder skäller på oss att de inte hittat ColorGlo innan eller ens vetat om att vi finns. Så vart marknadsför ColorGlo sig och hur visar vi våra reparationer? Vanligt är att bilklubbar,

26/04/2018

Jaguarklubben besöker ColorGlo

Det är nästan så vissa kunder skäller på oss att de inte hittat ColorGlo innan eller ens vetat om att vi finns. Så vart marknadsför ColorGlo sig och hur visar vi våra reparationer? Vanligt är att bilklubbar,

entusiaster, bokar in besök hos oss. Vi har haft de flesta klubbar på besök och då brukar vi reparera live så bilägarna kan se och känna hur det blir. Senast var Svenska Jaguarklubben på ColorGlo i Helsingborg. Det kom 35 glada entusiaster i sina fina bilar i vårsolen. Efter god fika och mingel blev det en presentation om företaget. Vi berättade bland annat om olika typer av läder och hur läder repareras när det blivit skadat, slitet eller solblekt. Nyttiga råd om hur man sköter läder gavs också. Andra tjänster som vi informerade om var plastreparationer, vinyllagning, läderfärg, tygfärg osv. Till sist gjordes en reparation av ett hål i en läderbit som jaguarägarna fick slita och dra i så de fick uppleva och se hur bra en ColorGlo-reparation håller. Det var faktiskt 6 jaguarer som bokade in reparationer hos oss efter denna träff. En av reparationerna kan ni läsa om här i deras facebookgrupp.

Ibland kommer entusiasterna till oss men vi åker även ut till deras träffar. Har du förslag på träffar ni tycker verkar passande så hör gärna av er på info@colorglo.se eller givetvis om ni vill boka in ett studiebesök. Kontakta då din närmsta ColorGlo.

Jaguarklubben

Porsche Club syd

Andra klubbar som gjort liknande studiebesök hos olika ColorGlo Center runt om i Sverige är Porscheklubben

MiataklubbenFerrari Club SwedenClub CorvetteMercedes-Benz Klubben

ColorGlo syns ofta på bilträffar och mässor. Senast var vi på Automässan i Göteborg vilken är Sveriges givna mässa för motorbranschen. Även motormässan i Malmö hade vi en stor monter där det reparerades live framför besökarna. Bilinredningar som lagas framför kunder ger enormt med uppmärksamhet. Det kan vara en läderklädsel som är sliten, eller skinninredning med märken. På Malmömässan gjordes en hel inredning till en Lincoln vid. Ratten, instrumentpanelen, läderklädseln och mattorna har renoverats.

Elmiamotorshow har vi ställt ut i flera omgångar. En riktigt välbesökt mässa som givit oss mycket genom åren.

Även Vallåkraträffen i Skåne brukar vi vara närvarande. Antingen med flera bilar som är restaurerade av ColorGlo eller att vi ställer upp våra företagsmonter.

Sist men inte minst syns vi ofta på Facebook där varje ColorGlo enhet har sin egen sida där de visar upp imponerande reparationer och händelser. Varmt välkommen att följa oss.

Listan på ställen vi ställt ut på kan göras väldigt lång. Bimmers of Sweden har årligen en mycket populär träff på Mantorp. Här har vi varit alla år.

JAGUARKLUBBEN PÅ BESÖK

Colorglo

CLUB CORVETTE PÅ STUDIEBESÖK

Colorglo

PORSCHCLUB SWEDEN BESÖKER OSS

Colorglo