Läder, vinyl, tyg, plast – allt går att restaurera

Öka värdet på det du bryr dig om! Bilinredning. ColorGlos arbete är ett prisvärt, miljövänligt och hållbart alternativ till att byta ut bilens slitna eller skadade delar. Inredning kan bli till toppskick igen. Så nära nybilskänsla det går att komma. Resultatet väcker beundran…och ökar bilens värde.

Ska du sälja bilen kanske det är läge och restaurera förarstolen, den slitna ratten eller skadorna på dörrsidan? Eller om du precis köpt dig en bil med några år på nacken och där finns slitage, hål, fläckar eller andra skador som du vill få åtgärdade utan att lägga en förmögenhet på det. Olyckan kan också varit framme och det uppstått någon fläck eller skrapmärke i skinninredningen. ColorGlo är också specialiserade på luktsanering. Odörer från rök, spya, sur mjölk, husdjur osv, vi lovar vi kan neutralisera alla oönskade dofter och sedan tillsätta god lukt. Har ni frågor eller funderingar tveka inte ta kontakt med din närmsta ColorGlo specialist. Maila, ring, eller kontakta oss på facebook.

Fördelarna med att anlita ColorGlo är många. Du får originalinredningen återställd på ett hållbart sätt. Till synes “omöjliga” skador går att laga. Nybilslooken gör att värdet ökar och det blir lättare att sälja bilen. Du spar både pengar och miljö genom att laga istället för att byta ut. Våra produkter är vattenbaserade och miljövänliga. Reparationerna blir oftast färdiga redan samma dag.

Mercedes vinyl spricka som är reparerad

Våra vanligaste reparationer är förarstolen i Volvo inredning, SAAB inredning och vissa Mercedes inredningar. Skadorna uppstår när vinyl viks tillräckligt många gånger och en spricka uppstår. Se foton på reparationer här bredvid.

Möbler

volvo stolar

Vi är också specialister på kontorsmöbler och offentliga rum. Sedan finns det ju den där älskade soffan eller unika designmöbeln som man absolut inte vill skiljas från. All typ av läder går att restaurera. ColorGlo kan anpassa reparationer till varje lädertyp.

BåtenVäder och vind går hårt åt materialet till sjöss.

Skador: hål, fläckar, sprickor, skrapmärken, brännmärken, slitage från glassplitter, sömmar som gått upp.
Material: Läder / skinn, vinyl, plast, tyg, plysch, alcantara, mocca mm.

Det kostar inget att maila oss foto och fråga om vad vi kan reparera och vad det skulle kosta. Se våra kontaktuppgifter www.colorglo.se

www.colorglo.se

Colorglo
Colorglo
Colorglo
Colorglo