Laga Läder

26/03/2024

Laga och restaurera läder – Låt ColorGlo ge nytt liv åt din inredning!

ColorGlo har utvecklat både produkter och know-how sedan 1975. Efter att ha utfört reparationer dagligen under en väldigt lång tid utför vi reparationer med utmärkta resultat. Om du funderar på att göra dig av med dina möbler eller sälja dem kanske du ska överväga alternativet att restaurera dem. Detta låter dig spara pengar samt göra en insats för miljön. Vi har lång erfarenhet att laga och behandla många olika material. Vi är experter på läder, plast, vinyl och tyg och kan återställa det mesta till det perfekta skick det en gång var.

Om du har reparationsbehov och ännu inte har provat tjänsterna på ColorGlo, kan vi lova dig att det är ett bra alternativ. Fördelar som att du behåller originalet, sparar på miljön, inte behöver spendera lika mycket pengar och att du sparar tid är alla anledningar till att reparera istället för att ersätta. Vi ger även garanti på reparationer om inget annat avtalats.

ColorGlo brinner för att hjälpa kunder att återställa sin bilinredning, båtinredning eller sina möbler till nyskick. Vi har lång rutin på detta och kan ofta berätta pris och förväntat resultat redan innan vi lagar skadorna. Detta för att se till att du inte ska drabbas av oväntade extraavgifter.

Kan man laga läder?

Självklart kan man laga läder, vi är nämligen experter på det. Slitage, missfärgningar, hål eller skrapmärken är rutinreparationer för en ColorGlo-specialist. Andra tjänster som erbjuds är färgrestaurering och luktsanering. De genomgående 4- och 5-stjärniga recensionerna från våra kunder är det ultimata kvittot på att vi vet vad vi gör.

Vi fixar: 

  • Hål, repor, skrapmärken och missfärgningar? Vi fixar allt från små skador till komplexa reparationer.
  • En ren inredning slits mindre. Vi tar bort fläckar av kaffe, vin, bläck, mat och fett på både läder och andra material, som t.ex. vinyl, plast och tyg.
  • Vi kan även återställa originalfärgen eller byta till en ny, helt beroende på dina önskemål.

Några av de vanligaste tjänster som tillhandahålls av ColorGlo är följande:

Restaurering

ColorGlo tillhandahåller restaureringsservice för bilars interiörer. Oavsett om du har en ny bil eller en veteranbil så behövs inredningar underhållas. All inredning slits och skrapas med tiden. Även solen bleker färger, speciellt läderfärger. ColorGlo kan reparera sprickor, hål och skrapmärken i läder och fuskläder. Även vinyl och plast kan åtgärdas. Reparationerna är en win-win för både din plånbok och miljön.

Rengöring

En inredning slits mindre när den är ren och behandlad. Fläckar är ett minne blott om du anlitar ColorGlo. Det finns nästan inga fläckar vi inte kan ta bort. Vanligast är kaffefläckar, vinfläckar, bläckfläck, matfläck, smutsfläckar, colafläckar och fettfläckar. Om fläckarna sitter på läder, vinyl, plast eller tyg är det nästan garanterat att vi kan få bort fläcken.Att låta fläckarna sitta kvar länge på lädersäten eller vinylsäten kan vara skadligt eftersom det kan påverka grundfärgen på lädret eller vinylen. Där fläcken sitter kanske bleks mindre eller mer vilket resulterar i en missfärgning även när fläcken är borta. Okej, vi kan åtgärda det också, men det blir ju två fläckborttagningar istället för en.

Reparation

ColorGlos specialister kan hjälpa dig att reparera flera saker som sträcker sig från hål till repor. Hål och repor är vanliga i läder. Dessutom tillhandahålls reparationstjänster för ett antal andra problem som skrapmärken, missfärgning, flagnande färg, brännskador från cigaretter, torrsprickor i läder med mera. Vi utför reparation på skinn, vinyl, plast och tyg.

Färgning

ColorGlo finns i de flesta storstäder för att hjälpa dig med färgning. Om du har haft problem med flagnande färger, kan ColorGlo återställa detta till originalskick igen. Det finns även möjlighet att byta färg om du tröttnat på ursprungsfärgen. Det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan få hjälp med hos en ColorGlo specialist.Allt du behöver göra är att kontakta din närmsta ColorGlo specialist och diskutera dina inredningar. Det är gratis att be om konsultation vilka alternativ du har för att lösa problemen. Oavsett om det är din bilinredning, båtinredning, eller möblerna som behöver lite kärlek.