Miljövänligt, hållbart och prisvärt! - Colorglo

Miljövänligt, hållbart och prisvärt!

Bilinredningar utsätts för slitage, sol och allmän föråldring. Det uppstår skrapmärken och oundvikligt slitage när bilen används. Att låta ColorGlo specialister eller bilsadelmakare renovera skadorna och slitaget är frågan.

08-08-2014

ColorGlo renoverar på ett miljövänligt sätt med 90% miljövänliga och vattenbaserade produkter som är kvalitetssäkrade enligt ISO9001. Den största vinsten görs dock genom att vi restaurerar de befintliga ytorna utan att byta ut något läder, vinyl, plast eller tyg. Utbildade ColorGlo specialister kan reparera ca 99% av alla skador på bilinredningar. Kunderna sparar både pengar, tid och miljö genom en ColorGlo reparation i jämförelse med att låta en bilsadelmakare byta ut läder, instrumentpanel eller någon plastpanel.

Besparingarna är många. Här följer några exempel utifrån ColorGlo restaurationerna i de 4 bilderna.

Bild 1.
En ny BMW ratt kostar över 10.000 kr inklusive av/på montering. Att få lädret omklätt av en bilsadelmakare eller biltapetserare kostar i Sverige ca 4000 – 6000 kr. ColorGlo restaurerar läderratten till i det närmsta nyskick för ca 1500 kr och det tar endast några timmar. Kunderna behöver inte ens montera ut ratten och därmed ta hänsyn till airbagproblem.

Bild 2
Att få ett Ferrari lädersäte utbytt hos en sadelmakare i samma höga skinnkvalité kostar en mindre förmögenhet. Vi vet att ett nytt Ferrarisäte kan kosta upp till 85.000 kr, om samma modell över huvud taget finns att få tag på. En bilsadelmakare syr upp ett nytt för kanske ca 15.000 kr. Att få det färgrestaurerat av ColorGlo kostar ca 2500 – 3500 kr beroende på skick.

Bild 3
Instegsslitage på förarstol i en BMW. Detta är ett mycket utsatt ställe på en bilinredning. Att få utbytt en bit läder i samma färg och lyster i exakt samma läderkvalité är egentligen en omöjlighet. ColorGlo kan restaurera läderbitar som dessa för ca 1200 – 1500 kr och då blir det samma lyster och färg som övriga säten. Hållbart, prisvärt och miljövänligt.

Bild 4
Reparation av ett stort hål i en instrumentpanel. En mycket stor besparing görs genom att reparera hålet. En ny instrumentpanel kostar ca 8000 kr och det tar ca 15 timmar för en van tekniker att montera ut den. Det innebär en kostnad på kring 20.000 kr.
En ColorGlo reparation kostade i detta fall 3000 kr och tar ett par timmar. Besparingen på miljön är enorm samtidigt som kunden sparade ca 17.000 kr.

Detta är bara några exempel på vad vi gör på ColorGlo. Vi gör även vid skinnsoffor, båtsäten, kontorsstolar, tygmattor, skor osv. Allt som består av skinn, vinyl, plast, tyg, sky och alcantara kan vi restaurera och reparera.

Välkomna till ColorGlo specialisterna. Vi Reparerar, Restaurerar, Imponerar!

SKINNRATT RESTAURERAD

Colorglo

FERRARISKINNSÄTEN FÄRGRESTAURERADE.

Colorglo

BMW FÖRARSTOL RESTAURERAD

Colorglo

PASSAT HÅL FRÅN EN GPS BORTTAGET

Colorglo