Nyheter på colorglo!

16/10/2015

HÄR ÄR COLORGLOS SPECIALISTER 2015!

Vi arbetar heltid med att reparera och restaurera inredningar. Nya produkter, nya tekniker, nya material, nya tjänster och förbättrade produkter kan sammanfatta årets konferens. Fler och
fler får upp ögonen för våra tjänster över hela Sverige. Vi har en allt större och nöjdare kundstock att luta oss mot. Försäkringsbolag, hotell, bilfirmor, restauranger, möbelkedjor, köpcentrum m.fl. skriver samarbetsavtal med oss.

Förutom den enorma “know-how” som byggts upp sedan 1976 finns en förstklassig servicenivå som speglar konceptets varumärke. Color Glo Franchise har internationellt fått en mängd utmärkelser genom åren som skvallrar om detta (ColorGlo USA). År 2000 fanns ColorGlo endast i 5 länder utanför USA. Idag är vi etablerade i 50 länder med mer än 2000 certifierade och utbildade specialister.

Colorglo specialister i Sverige 2015

Förutom den enorma “know-how” som byggts upp sedan 1976 finns en förstklassig servicenivå som speglar konceptets varumärke. Color Glo Franchise har internationellt fått en mängd utmärkelser genom åren som skvallrar om detta (ColorGlo USA). År 2000 fanns ColorGlo endast i 5 länder utanför USA. Idag är vi etablerade i 50 länder med mer än 2000 certifierade och utbildade specialister.

Det finns oftast ingen genväg till ett världsomspännande varumärke. Color Glo International, CGI, har som enda företag i restaureringsbranschen tagit fram vattenbaserade och ISO9001 certifierade produkter vilka lägger grunden till reparationer i världsklass.

I år lanserar vi 2 nya tjänster som är revolutionerande för marknaden. “Age Stop” som är det ultimata skyddet för din interiör samt en ny typ av odörsanering / luktsanering för alla typer av oönskade lukter.

ColorGlo Sverige är exalterade att äntligen få presentera “Age Stop!” för läder, vinyl, mattor, skinn, hårdplast mm..

Från 40 års erfarenhet av färgrestaurering och reparation vet vi hur slutresultaten ser ut år efter år. Vår dagliga kamp med att få reparationer och hålla längre har kulminerat i en helt ny tjänst, nämligen Age Stop! För att hjälpa till att skydda och förlänga livslängden på våra restaurationer har CGI utvecklat förstklassiga produkter med senaste nanoteknologi. En produkt som förebygger det dagliga slitage alla inredningar utsätts för.

VARFÖR AGE STOP?

-Förebygger slitage
-Enkelt att rengöra
-Bevarar originalfärgen

AGE STOP BEHANDLAR

-Vinyl
-Skinn
-Plast
-Tyg
-Matta

Varför vi vill bromsa åldrandet på inredningar är ett enkelt svar för oss. ColorGlos affärsidé har i 40 år byggt på att hjälpa våra kunder så deras ägodelar håller längre.
Nu säger vi inte att det en Age Stop behandling kommer att pågå för evigt eller vara “bullet-proof”, men om du bryr dig om dina ägodelar kommer “Age Stop” vara ett självklart alternativ. Color Glo kommer fortfarande att vara här för att erbjuda våra restaureringstjänster, men mycket senare i tiden än vi göra idag.

HUR FUNGERAR AGE STOP!?

Blekning, fläckar och slitage är vi vana vid att se våra inredningar utsättas för. Allt som används bleks och slits. Är olyckan framme uppstår skador som skrapmärken, fläckar eller brännmärken. Ibland räcker det med rengöring för att det ska bli fint igen. Men med tiden går det inte hålla tillbaka slitage och att färger bleks. Detta är precis vad Age Stop motverkar och förlänger därmed livslängden avsevärt. En inredning kan behålla sitt nyskick längre. Forskare och kemister på Color Glo i Minneapolis har arbetat hårt för att få fram en produkt som denna. Det är utifrån 40 års erfarenheter som det har varit möjligt.

ODÖRSANERING – HAR NI PROBLEM MED OÖNSKAD LUKT?

ColorGlo har under lång tid behandlat odörer och utfört luktsanering. Men vi har fått en helt ny och effektiv produkt som kan användas i bil, båt, hem, kontor, hotell, gym, stuga mm. ja överallt det kan ha uppstått en oönskad doft. Vi garanterar att doften neutraliseras, både direkt och på lång sikt. Produkten som vi kallar “Deodorant Powder” är utvecklad och testad under lång tid. Den neutraliserar alla dofter och ColorGlo garanterar lyckat resultat. Det är en process som tar 2 – 3 dagar på de värsta ställen.

Testa oss!

Kontakta en ColorGlo specialist nära dig för mer information.

COLORGLO SPECIALISTER

Colorglo
Colorglo
Colorglo