Rengöring och fläckborttagning på skinn & läder - Colorglo

Rengöring och fläckborttagning på skinn & läder

RENGÖRING & FLÄCKBORTTAGNING FÖR LÄDER Det finns många gör-det-själv guider på nätet om hur man kan rengöra och ta bort fläckar på läder och skinn. Visst går vissa fläckar på täckfärgat läder att få bort, men det gäller att vara försiktig och använda milda och skonsamma medel. Sen är det lurigt eftersom läder görs i väldigt många olika kvalitéer.

07-08-2018

En fläck i det ena lädret går att åtgärda medan i det andra lädret inte går att tvätta bort. När det inte går att få bort fläcken med rengöringsmedel krävs en färgrestaurering, återfärgning, av hela läderbiten som är missfärgad. Är resten av inredningen, soffan, sliten och blekt så behövs kanske hela klädseln renoveras för ett bra resultat?

ColorGlo erbjuder högkvalitativa tjänster med unika produkter som inte går att köpa i handeln. Varje ColorGlo specialist är certifierad och har utbildning för dessa tjänster. Vi anpassar vilka produkter som ska användas till varje restaurering/rengöring. Rengöringsmedel har vi hela 8 olika produkter att välja mellan. När väl lädret är ordentligt rengjort, all olja och naturellt fett är borta kan vi börja reparera skador, hål och slitage. När detta är klart påbörjas processen för att framställa anpassad blandning i rätt skinnfärg. Till sist återstår att välja vilken typ av finish som blir bäst. Följs alla steg rätt kommer färgningen och reparationerna hålla som original. Vi ger därför 1 års garanti på ColorGlos arbeten.

ColorGlo har tjänster som kan anpassas på alla typer av skinn och läder på möbler, bilinredningar, handväskor, båtinredningar, kläder, skor, skinnjackor mm. Det är endast fantasin som sätter gränser för vad vi kan restaurera.

lädersäten från en Armstrong -1952

skinnsäte volvo

Porsche ratt

Pernilla fåtölj skinnfåtölj skinnsoffa