Syns man inte finns man inte!

09/09/2015

COLORGLO KAN HA VÄRLDENS BÄSTA SYSTEM FÖR ATT RENOVERA INREDNINGAR.

Men det hjälper ju inte om kunderna inte hittar till oss. Därför finns ColorGlo specialister på många olika ställen. Bäst är om vi kan träffa kunderna och visa direkt vad vi kan göra. Därför visar vi oss så mycket vi kan på många utställningar och mässor runt om i landet.

ColorGlo arbetar både med sociala nätverk och Google samtidigt som vi försöker vara ute på olika events och träffar. Det är främst när kunderna får se våra reparationer live som är bäst. “Mun till mun” metoden fungerar alltid bäst för ColorGlo. En nöjd kund berättar gärna om det till sina vänner. Vi arbetar efter mottot “Är du nöjd tala om oss, Är du inte nöjd tala med oss”.

ColorGlo specialister måste se skadan eller slitaget innan vi kan säga vilket pris och vilket resultat som kan förväntas. Det är stor skillnad på att reparera ett skrapmärke i en helt ny skinnklädsel än att fixa skador på ett lädersäte i en veteranbil som är 60 år gammal. Sen är varje skada unik. Men dagens moderna teknik att maila in bilder eller mms till oss så kan vi snabbt uppge ett ungefärligt pris och förväntat resultat. Att vi samtidigt slår ett slag för miljön genom att reparera istället för slit-o-släng mentaliteten. Att restaurera inredningar, läder, vinyl, plast och tyg blir allt vanligare. Precis som att plåtverkstaden lagar lackskador eller bilglasfirmorna reparerar bilrutorna så kan du nu fixa inredningen på ett hållbart, miljövänligt och prisvärt sätt.

Här följer några mässor vi varit på:

Bimmers Of Sweden 2013

Många bilar på kö

Här gjordes reparationer live

www.bimmersofsweden.se En stor grupp som vi samarbetar med. De har över 13.000 medlemmar i skrivande stund på Facebook. (Bimmers Facebooksida hittar du här)

En annan grupp vi både ställer ut hos och där vi annonserar i deras Clubtidning är BMW Club Schweden (Hemsidan här)

De har gjort flera reportage om ColorGlo i Clubtidningen. Vill man ha sin BMW i toppskick invändigt men behålla originalinredningen är vi ett verkligt bra alternativ. Det blir miljövänligt, prisvärt och hållbart som vi brukar säga. Speciellt intressant när kunden vill behålla originalklädsel.

PÅ BILTRÄFFAR HITTAR NI OFTA EN COLORGLO

Colorglo

BILMÄSSA

Colorglo
Colorglo