Veteranbil

Upplev nybilskänslan i din veteranbil!

Har du någonsin längtat efter att återuppleva den magiska känslan av att sitta i en nybil, fast i din älskade veteranbil? Hos oss är det möjligt! Vi på ColorGlo är experter på att återställa och renovera veteranbilar till deras ursprungliga skönhet.

Oavsett om det är knappar som blivit klibbiga, ett solblekt cab-tak/sufflett eller andra skador, så har vi lösningen för dig.

Veteranbil: Mer än bara en bil

En veteranbil är inte bara ett transportmedel; det är ett konstverk, en historisk skatt och ofta en kärleksaffär för sina ägare. Att äga en veteranbil innebär en djup förbindelse med fordonets historia och karaktär.

Dessa bilar representerar en tidsepok som är förbi, men med rätt vård och underhåll kan de fortsätta att skina och fascinera generationer framåt. Här på ColorGlo förstår vi värdet av din veteranbil och är dedikerade till att bevara dess skönhet och autenticitet.

Vår erfarenhet och expertis

Med över fyrtio års erfarenhet i branschen har vi hjälpt otaliga kunder att återfå glansen på sina älskade fordon. Vi arbetar med allt från veteranbilar som är utställningsexemplar på museum till fabriksnya bilar som fått en tråkig skada på inredningen på väg till försäljningsstället och som sänker dess värde och charm.

Vår expertis sträcker sig från att reparera rivmärken, hål, få bort fläckar efter fuktskador till att utföra luktsanering.

Vi lagar skador i skinn, vinyl, hård- och mjukplast och tyg. Dessutom erbjuder vi också eftervård med vår beprövade Age Stop-behandling, vilket ger långvarigt skydd och bevarar din bils skönhet.

Att välja ColorGlo innebär att du får tillgång till högkvalitativa tjänster och en passionerad grupp experter som behandlar varje bil som om det vore deras egen.

Processen: Från konsultation till färdig veteranbil

 

Initial konsultation

Vi börjar med en noggrann inspektion av din bil för att identifiera alla skador och behov. Under denna konsultation går vi igenom varje detalj av din veteranbil för att förstå exakt vad som behöver göras.

Detta hjälper oss att skapa en skräddarsydd plan för att återställa din bil. Vi lyssnar på dina specifika önskemål och behov, och våra experter ger dig råd om de bästa lösningarna för att återställa din bil till dess forna glans.

Reparation och restaurering

Våra experter arbetar noggrant med att reparera alla identifierade skador. Vi använder endast högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vi kan reparera skador på skinn, vinyl, hård- och mjukplast samt tyg.

Oavsett om din bil behöver nya knappar, omklädning av säten eller återställning av cab-taket, så har vi rätt kompetens och utrustning för att göra jobbet perfekt.

Eftervård och skydd

Efter reparationen erbjuder vi vår Age Stop-behandling för att ge din bil ett långvarigt skydd. Denna behandling hjälper till att bevara bilens skönhet och värde under många år framöver.

Age Stop-behandlingen skyddar mot UV-strålning, slitage och andra yttre påverkningar som kan skada din bils inredning över tid. Det är den perfekta avslutningen på vår restaureringsprocess, och det garanterar att din veteranbil ser fantastisk ut och behåller sin glans längre.

Fallstudier: Framgångshistorier med veteranbil

Vi är stolta över att ha återställt inredningen på våra kunders veteranbilar, och de är mer än nöjda med resultaten. Bilägare till Ferrari, Fiat, Maserati, Alfa Romeo, Lamborghini och Saab är återkommande kunder som har fått hjälp med att åtgärda klibbiga paneler och knappar, återskapa strukturer som nötts bort, återfärga till originalfärgen och eliminera unken lukt från bilar som stått i vinterförvaring.

En av våra mest minnesvärda projekt involverade en klassisk Ferrari från 1960-talet. Bilen hade stått i ett garage i flera år och behövde omfattande restaurering.

Våra experter arbetade outtröttligt med att återställa interiören till dess ursprungliga skick, och resultatet var en spektakulär förvandling som överträffade ägarens förväntningar. Det är dessa framgångshistorier som driver oss att fortsätta vårt arbete med passion och engagemang.

Varför välja ColorGlo för din veteranbil?

 • Erfarenhet och expertis
  Med över fyra decennier av erfarenhet har vi sett och hanterat alla typer av skador. Vi vet vad som krävs för att återställa din bil till dess forna glans.Vårt team av experter har djup kunskap om olika material och tekniker, och vi använder de senaste metoderna för att säkerställa högsta kvalitet på vårt arbete.
 • Kundnöjdhet
  Vi är stolta över att ha återställt inredningen på våra kunders veteranbilar, och de är mer än nöjda med resultaten. Vår kundnöjdhet är en av våra största styrkor, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.Vi har fått fantastiska recensioner och rekommendationer från bilägare över hela landet, och vi ser fram emot att fortsätta bygga på vårt goda rykte.
 • Högkvalitativa tjänster
  Vi erbjuder en rad tjänster, från reparationer till skyddsåtgärder. Vår Age Stop-behandling är en av våra mest populära tjänster som garanterar att din bil behåller sin skönhet under lång tid.Vi använder endast de bästa materialen och de mest avancerade teknikerna för att säkerställa att din bil får den vård den förtjänar.

Så här gör vi din veteranbil som ny

 1. Första konsultation
  Vi börjar med en noggrann inspektion av din bil för att identifiera alla skador och behov. Detta hjälper oss att skapa en skräddarsydd plan för att återställa din bil.
 2. Reparation och restaurering
  Våra experter arbetar noggrant med att reparera alla identifierade skador. Vi använder endast högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa bästa möjliga resultat.
 3. Eftervård och skydd
  Efter reparationen erbjuder vi vår Age Stop-behandling för att ge din bil ett långvarigt skydd. Detta hjälper till att bevara bilens skönhet och värde under många år framöver.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att återställa även din bil till dess forna glans. Så att din drömbil förblir förädlad och bevarar sitt värde med hjälp av våra tjänster.

Vill du veta mer? Besök vår hemsida eller kom gärna förbi till någon av våra servicecenter, där våra experter kommer att berätta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med dina unika behov för din pärla, din veteranbil.

Kontakta oss idag för att boka din konsultation och låt oss hjälpa dig att göra din drömbils drömmar till verklighet!