Behovet av rätt behandling av läder säte

Lädersäten ger en känsla av högsta lyx och komfort i din bil. Men ge dem rätt behandling och underhålla sätena är viktigt.

09/10/2019

Värme och UV-strålar tenderar att ge lädersäten små sprickor och deras färg och utseende tenderar att blekna efter ett tag. Men med rätt och ordentlig Bilvård och behandling av läder kan du ge dessa lädersäten en betydligt längre livslängd.

HÄR NEDAN GER VI DIG NÅGRA TIPS SOM KAN HJÄLPA TILL ATT UNDERHÅLLA DINA BIL LÄDERSÄTEN.

• Dammsuga Lädersätena Och Inredningen Ofta

En av det vanligaste och enklaste sättet att hålla bilstolar rena är genom att dammsuga bort allt skräp och damm från ytorna. Men tänk på att använda munstycket till dammsugaren varsamt eftersom det annars kan skrapa eller repa läder och plastdetaljer. Bäst är att använda ett munstycke med borste på. Om du inte har en dammsugare till hands och vill vara extra försiktigt finns också möjligheten att använda en luftkompressor och blåsa bort damm och smuts från bilinredningen.

• Använd En Torr Trasa Eller Microhandduk Och Torka Av Läder Och Annan Inredning

Detta är något du kan göra ofta eftersom det går så snabbt och lätt. Att torka av lädersätena är bra och det kan göras ofta. Det håller sätena rena och fina fram tills du skinnbehandlar dem. Det går också använda en borste som lätt bortstar bort oönskat damm och smuts, borsten når också ner i veck och ojämnheter bra.

• Få Bilsätena Professionellt Konditionerade Och Rena

Bortsett från att sättet att hålla bilstolar rena på egen hand, kan man också välja professionella tjänster. Det finns många fördelar med att välja det; Det sparar din tid, energi och det ger professionell ren look till din bil. Eftersom det görs av experter, är chansen att de kommer att ge det bästa möjliga underhåll och omsorg.

Som för allt annat är en regelbunden underhållsrutin för dina lädersäten kan få dem att se nya ut för längre tid. Kom ihåg, det bästa sättet att behålla läder i dess originalskick är genom att på bästa sätt ta hand om dem. Sista tipset är att göra en grundlig rengöring med konditionering är när du byter sommardäck eller vinterdäck. Att göra detta 2 gånger om året brukar räcka.

Recommended Reading:Varför investerar vi i högkvalitativt material för bilinredningen?
Email: info@colorglo.seorfranchise@colorglo.se