Starta eget med ett fungerande och beprövat koncept

Franchise eller franchising är en affärsmodell där ett varumärke, koncept eller produkt kan användas av en oberoende entreprenör mot en avgift till varumärkesägaren. Metoden kan användas inom praktiskt taget alla affärsområde i vårt näringsliv där försäljning av varor, tjänster eller service finns.

29/01/2020

Det finns lika många franchiseregler som det finns koncept. Innan du startar eget med franchise så undersök om konceptet passar dig utifrån dina mål och förutsättningar. Eftersom du kommer satsa både din egen tid och dina pengar på franchise är det viktigt att du tror på hela ideén och att allt känns bra. Att starta eget innebär alltid en risk, men med ett fungerande koncept ökar chanserna att även du ska lyckas. Här hittar du mycket mer om vad franchise innebär och även flera olika franchisekoncept

https://www.franchisegroup.se/hem.html
https://www.franchisefinder.se/
https://befranchie.com/

OM COLORGLO INTERNATIONAL:

ColorGlo International är världsledande på reparation och restaurering av läder, vinyl, tyg och plast som finns i bilar, möbler, flygplan, ja i princip överallt det finns inredningar. Color Glo har expanderat sin franchising verksamhet inledningsvis från USA till Kanada och idag hittar du ColorGlo verksamhet i mer än 50 länder. ColorGlo var först i världen med vattenbaserade produkter inom reparationsservice. Idag är produkterna också kvalitésäkrade enligt ISO9008. Unika klimatsmarta produkter i kombination med ett tydligt och fungerande franchisekoncept har gjort att ColorGlo i över 10 år legat på olika topplistor för världens bästa franchisekoncept.

https://www.franchisegator.com/franchises/color-glo-international/
https://franchiseresearchinstitute.com/color-glo-certified-as-a-world-class-franchise/?fr=s

ColorGlo är en direkt affärsmöjlighet eftersom det har varit den konsekventa marknadsledaren i över trettio år. Det är också en fullvärdig medlem av IFA (International Franchise Association). Med över 1500 licensierade operatörer och erbjuder dig exklusiva territoriella rättigheter. Årliga seminarier och sammankomster ger goda grunder till att befästa den marknadsledande ställningen med en stor know-how inom företaget.

SVARET FRÅN BEFINTLIGA COLORGLO FRANCHISETAGARE:

Den kompletta franchisegivarens kvalitet fick ett högt betyg på cirka 99% positiva svar.

Den övergripande interaktionen mellan franchisetagare och franchisegivare var mycket uppskattat med 99% positiv feedback rating.

97% franchisetagare gav sin positiva feedback för den långvariga tillväxtmöjligheten för deras företag.99% positiva recensioner mottogs till hur deras franchise konkurrerar med det lokala företaget.

99% positiva recensioner mottogs till hur deras franchise konkurrerar med det lokala företaget.

ColorGlo har alltså årligen fått positiv feedback från den absoluta majoriteten av sina franchisetagare. Franchisetagaren uppger att förhållandet franchisegivaren/franchisetagaren är högt värderad på ColorGlo och det är en tillfredsställelse som kund att bli behandlad som en familj. Utbildning och utbyte av produktkunskap är en stor interaktion mellan franchisetagare och franchisegivare. ColorGlo har dessutom friheten att välja vilka kunder man vill arbeta med. Många tycker båtar är bästa marknaden, medan andra satsar på bilbranschen och vissa på möbler eller flygplan. Detta gör att ena dagen aldrig blir den andra lik som utbildad ColorGlo specialist.

SLUTSATS:

Color Glo International   grundades 1975 och när konceptet var bevisat framgångsrikt förvandlades det till ett franchiseföretag 1982. Om du är inriktad på att uppfylla kundernas förväntningar, redo att möta stora utmaningar, lära sig nya strategier och är motiverade nog att leverera högsta kvalitet på arbetet, är du välkommen att ansöka ditt intresse för franchiseverksamhet med ColorGlo. Just nu söker vi franchisetagare i Trollhättan, Gävle, Borås, Bohuslän och Luleå. Vi söker även Franchisetagare i Norge, Danmark och Finland.